2777
2789
عنوان

درد و سوزش نوک سینه ها طبیعی ه؟

430 بازدید | 8 پست

ده روز به پریودم مانده و سینه هام بسیار حساس و دردناک هست ، آیا این طبیعی ه ؟ ۹ ماه پیش آزمایش هورمونی دادم که پرولاکتین ام بالا بود و به فاصله یک ماه دوباره آزمایش دادم و بالا نبود و دکترا گفتن بار اول خطا بوده . الان که سینه هام اینجوری شده ممکنه پرولاکتین ام بالا باشه؟ یا این درد طبیعی ه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودم هم اولین باره برای همین نگران شدم انگار روش آب جوش ریخته

برو دکتر فردا به نظرم من اگه بودم فردا حتما میرفتم نهایتش اینه که خیالت راحت میشه چیزی نیست

نگران نباش ایشالا که چیز خاصی نیست ایشالا

کاش میشد بشی🖤💔
برو دکتر فردا به نظرم من اگه بودم فردا حتما میرفتم نهایتش اینه که خیالت راحت میشه چیزی نیست نگران ن ...

مبخوام روز سوم پریودم ازمایش هورمونی بدم چند وقت دیگه . یعنی ممکنه مثلا سرطان باشه ؟

مبخوام روز سوم پریودم ازمایش هورمونی بدم چند وقت دیگه . یعنی ممکنه مثلا سرطان باشه ؟

نه بابا خدا نکنه فکرای بد نکن

من که تخصصی ندارم نمیدونم چی بگم به نظرم بهترین کار اینه که فردا بری متخصص زنان

کاش میشد بشی🖤💔

سلام عزیزم

من چند روزه نوک سینه هام گاهی میسوزه و یه قطره ترشح زرد میاد 

میخوام ببینم شما رفتی دکتر؟ 

ممکنه ب خاطر پرولاکتین باشه؟

ممنون میشم جواب بدی 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلام عزیزم من چند روزه نوک سینه هام گاهی میسوزه و یه قطره ترشح زرد میاد  میخوام ببینم شما رفت ...

من دوباره ازمایش دادم ‌و درست بود دکتر گفت حتما اون موقع خطا داشته ازمایشتت ، اما شما چون ترشح دارید حتما دکتر برید