2777
2789
عنوان

لخته خیلی کم قهوه ای در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 28 پست
عزیزم ببخشید هفته نهم بودم البته من تو خونه قرار بود سقط کنم چون جفت جدا شد و دچار شوک وحشناکی شدم ف ...

الان بچه دارید؟؟

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره سقط خیلی وحشتناکه خدا به هیچ کس نشون نده

خیلیییی

ان شاءالله قسمت هیشکی نشه

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
عزیزم بچه ی سومم بود  پرستاره خیای برام ناراحت بود گفتم اشکال نداره بچه سوم بود

آهان خوب پس

من دفعه اولم بود

من ندارم اصلا میگم استرسش و دارم نکنه لکه ببینم درد اینام ندارم اصلا عجیبه برام

استرس نداشته باش گلم خدا بخاد نگهش میداره 

منم درد نداشتم ولی کاش زودتر میرفتم نه اینکه ببینم بخاطر سهل انگاری من دچار مشکل شده😭😭😭😭

آره لکه بینی خیلی مهمه آدم باید پیگیر باشه

قلبش اینا تشکیل شده بود؟

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...