2777
2789
عنوان

لخته خیلی کم قهوه ای در بارداری

368 بازدید | 28 پست

سلام دوستان، من هفته ششم بارداری هستم،  امروز گلاب ب روتون روی دستمال یه لخته خیلی نازک و کوچیک قهوه ای دیدم که خشک هم بود اولش گفتم شاید اصلا ترشح نباشه چون خیلی کم بود اما کم کم نگران شدم، ایا چیز نگران کننده ایه؟ کسی تجربه داشته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولش تو بارداریم ۷ خفنتگی اولش فقط لک قهوه ای بود بعد همش میگفتم هچی نیس تا بعد از چند روز لکه های قهوهدای قرمز شدن و بعدشم سقط شد

البته فقط بر اساس تجربه گفتم شما نترس

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
منم اولش تو بارداریم ۷ خفنتگی اولش فقط لک قهوه ای بود بعد همش میگفتم هچی نیس تا بعد از چند روز لکه ه ...

ببخشید عزیزم لکه قهوه ای شما چجوری بود یعنی ابکی بود یا خشک؟ مقدارش چقدر بود؟ 

ببخشید عزیزم لکه قهوه ای شما چجوری بود یعنی ابکی بود یا خشک؟ مقدارش چقدر بود؟ 

دقیق یادم نیس گلم ولی مثل روز های اول پریودی بودن 

کش دار بودن و لخته ای ماندد

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    

چند هفته ای گلم؟

عزیزم منم دقیق تو هفته ششم بارداری این اتفاق افتاد و هفته بعد کورتاژ کردم چون اهمیتی ندادم شما حتما ...

هفته های پایینم مگه کورتاژ میکنن؟؟؟ در حد عدسم نیس جنین

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

عزیزم ببخشید هفته نهم بودم البته من تو خونه قرار بود سقط کنم چون جفت جدا شد و دچار شوک وحشناکی شدم فشارم شش شد اورژانسی کورتاژ کردم 

چمیدونم شانس من درست سقط نشده بود

از من که خودش سقط شد ولییی بیچاره شدم انگاری زایمان کردم

عزیزم ببخشید هفته نهم بودم البته من تو خونه قرار بود سقط کنم چون جفت جدا شد و دچار شوک وحشناکی شدم ف ...

آخی خداروشکر که الان صحیح و سالمی همین مهمه❤

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...