سلام دوستان، من هفته ششم بارداری هستم، امروز گلاب ب روتون روی دستمال یه لخته خیلی نازک و کوچیک قهوه ای دیدم که خشک هم بود اولش گفتم شاید اصلا ترشح نباشه چون خیلی کم بود اما کم کم نگران شدم، ایا چیز نگران کننده ایه؟ کسی تجربه داشته؟
منم اولش تو بارداریم ۷ خفنتگی اولش فقط لک قهوه ای بود بعد همش میگفتم هچی نیس تا بعد از چند روز لکه های قهوهدای قرمز شدن و بعدشم سقط شد
البته فقط بر اساس تجربه گفتم شما نترس
گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن
ببخشید عزیزم لکه قهوه ای شما چجوری بود یعنی ابکی بود یا خشک؟ مقدارش چقدر بود؟
دقیق یادم نیس گلم ولی مثل روز های اول پریودی بودن
کش دار بودن و لخته ای ماندد
گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن
هفته های پایینم مگه کورتاژ میکنن؟؟؟ در حد عدسم نیس جنین
از من که خودش سقط شد ولییی بیچاره شدم انگاری زایمان کردم