2789
عنوان

جاریم 😒😐

417 بازدید | 22 پست

هرموقع از من زورش میاد از فرداش گیر میده ب شوهرم دیشب برای شوهزم تولد گرفتم اونوقت امروز گیر داده بود ب شوهرم هی براش میوه پوست میکند اجیل براش پوست میکند و هی لوس بازیو کرم ریختن و این چیزا هی میگفت ب شوهزم بشین ازت عکس بگیرم هی تعریفشو میکرد .بنظرتون چکار کنم لجش در بیاد ؟😒😒😒

این رابطه رو تمومش کن ب نفع خودتهههه حالم از این جور ادما بهم میخوره

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاری نکن ک لج اون در بیاد ی کاری کن ک شوهرت خودش فکری بکنه ک اون کارشو تکرار نکنه

شوهرم همش ازش فراریه چون خودش میدونه این چ ادمیه .ولی خب چکار میشه کرد نمیشه که دوتا برادر قطع رابطه کنن

وا مگه زن اونه من بودم قشنگ قهوه ایش میکردم پرتش میکردم اونور شوهر توام بدش نمیاد مگرنه رو نمیداد اه عصابم خورد شد

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤

وقتی پوست کند داد ب شوهرت از شوهرت بگیر بده بخودش بگو خودم براش پوست میگیرم

ازش عکس میگیره توام از برادر شوهرت عکس بگیر

جاری نکبت منم همینه فقط من شوهرم ازون خوشش نمیاااد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

شوهرم همش ازش فراریه چون خودش میدونه این چ ادمیه .ولی خب چکار میشه کرد نمیشه که دوتا برادر قطع رابطه ...

متوجم

ولی اگه شوهرت بخواد کاری میکنه ک جاریت این کاراشو تکرار نکنه