2789
عنوان

جاریم 😒😐

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 22 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وا مگه زن اونه من بودم قشنگ قهوه ایش میکردم پرتش میکردم اونور شوهر توام بدش نمیاد مگرنه رو نمیداد اه ...

نه بخدا شوهرم کاری بهش نداره ولی اون خیلی رو داره اصن هرچی بی محلی کنی براش فرقی نداره .فقط هدفش حرص در اوردنه منه

انقد از برادرشوهرم حالم بهم میخوره که نمیتونم اینطوری باشم

به شوهرش بفهمون

مثلا تو جمع کاری میکنه بلند بگو بیچاره داداش که تو لیاقت نداری اویزون شوهر منی

باصدای بلند بگو که صوهرش بشنوه حتی دعوا شد برات مهم نباشه

شوهرش سیب زمینیه نفهم احمق

خب توام نشین منتظر یجوری  ب شوهرش بفهمون با اشاره 

مستقیم یاهمون لحظه بگو این بنذه خدا زن داره ها به شوهر خودت بچسب

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نه بخدا شوهرم کاری بهش نداره ولی اون خیلی رو داره اصن هرچی بی محلی کنی براش فرقی نداره .فقط هدفش حرص ...

خب وقتی میوه پوست کند براش میتونس بگه بذار برا خانوم خوشکلم من فعلا میل ندارم میوه هم از دست خانمم فقط میچسبه چرا نمیرینه بهش

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤