2777
2789
عنوان

واقعا ک !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 30 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فکر کنم از اون آدمای شوخ طبعی که تو ناراحتی هم چیزی برای گفتن داری .سلامت باشی

قربونت همچنین قشنگم😘

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
خودمونو مسئول میبینیم ب جامعه ! 

کرونا دیگه اونقدر شدید نیست 

دیگه رو سطوح نمیشینه🙂

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
عجب بابا عجب ...

از خودم نگفتم 

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
منم خسته شدم دیگه  همش تو خونه...زندگی که ما کردیم سگ نکرد

ارع خدایی🥺😭😭😭

هیجااا نرفدیم  ب نامزدم گفدم بریم پارکی جایی گف نهههههه😐😑

بعضیا مث بستنی عروسکی ان                                                   فقط ظاهرشون خوبع😐😒
ارع خدایی🥺😭😭😭 هیجااا نرفدیم  ب نامزدم گفدم بریم پارکی جایی گف نهههههه😐😑

حق داره آدم میترسه کرونا بگیره

فقط باید تحمل کنیم 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
حق داره آدم میترسه کرونا بگیره فقط باید تحمل کنیم 

نه ترس از کرونا نیس

کلا هیجا نبردتم😑

ولی قبل من با رفیقاش  میرف

بعضیا مث بستنی عروسکی ان                                                   فقط ظاهرشون خوبع😐😒
نه ترس از کرونا نیس کلا هیجا نبردتم😑 ولی قبل من با رفیقاش  میرف

🥺

باز خوبه نامزد داری من سینگل چی بگم 🤣