2777
2789
عنوان

مقصر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 34 پست
به چه مناسبت باید دعوتت میکردن؟ بزرگتر فامیلی؟ پدر و مادرت بزرگِ فامیل اونا هستن؟

مگه فقط بزرگتر رو باید دعوت کرد

پدر مادر من شب عید همه پسردخترا و عروس دامادا رو دعوت میکنن

خدایا شکرت💖
حالاداد زدن کارخوبی نیس ولی هیچوقت ازخونواده همسرت توقع نداشته باش پیش شوهرتم گلایه نکن مخصوصاازطرف ...

حتی مادری که تو چشمای پسرش به من انواع و اقسام توهین و فحش و نفرین رو گفته؟از اونم نباید گلایه کرد؟

خدایا شکرت💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اگ پسرش کسی بودنمیزاشت جلوش به زنش توهین کنن

خب همسرم متاسفانه اینکارو نکرد حتی یه جورایی دامن زد به کار مادرش 

حتی وقتی بعد از مراسم باباشم خواهراش به من به شدت توپیدن همسرم چیزی در دفاع از من نگفت فقط میگفت بس کنین من الان عزادارم وقت این حرفا الان نیست 

خدایا شکرت💖
جویای احوال شدم برخوردشون خیلی بد بود همش روی دلم جمع شد آره من از نزدیک دارم میبینم بعد چهار ماه ا ...

خب اینا ک اخلاقشون اینه بهتره که بزنی ب بیخیالی ب همسرتم گلایه نکنی چون مردا خوششون نمیاد ب هر حال از نظر هرکس خودش بهترین مادرو داره 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
منظورتونو نمیدونم اگه نو عید منظوره که اونو رفتیم روز اول رسیدیم رفتیم خونشون برا نو عید

نه ما وقتی یکی از نزدیکان فوت میشه اون سال عیدش دید و بازدید نمی ریم یا میریم ولی دعوت نمی کنیم حالا هر چی که هست همه میرن دیدن خانواده مرحوم

خب اینا ک اخلاقشون اینه بهتره که بزنی ب بیخیالی ب همسرتم گلایه نکنی چون مردا خوششون نمیاد ب هر حال ا ...

بخدا چهار ماه خیلی کوچیکم کردن گفتم عیب نداره عزادارن

بعد چهار ماه فقط یه جمله گفتم سراغی از بچمون نگرفتن

خب دلم میسوزه بچمو دوس نداشته باشن

خدایا شکرت💖

شاید بخاطر بارداری حساس شدی اماا بنظرم من با احترام رفتار کن هیچ وقت گلگی نکن انقد ذربین نگیر دستت عیبشون ببینی و با خانواده ی خودتت مقایسه کنی شاید عروسای شما نظرشون در باره مادر شما مثل شما باشه از خوبی هاشون بگو بزار شوهرت بفهمه که اینا رو میبینی تا پیش خودشو فکر کن چقد با فهم و درکی و اینکه بنظر من خونه پدرو مادر خودمون شوهرمون دعوتی نیست اونا عزادار بودن شما با مادرتون برای عصرونی چیزی میرفتید پیششون  

نه ما وقتی یکی از نزدیکان فوت میشه اون سال عیدش دید و بازدید نمی ریم یا میریم ولی دعوت نمی کنیم حالا ...

بله دیدنشون رفتیم و مشکی ها رو هم روز عید در آوردن

من بخاطر اینکه راه دور میخواستیم بریم تعجب کردم اصلا نگفتن بچرو بیارید ببینیم چون ما چندروز دیگه میخواستیم بریم

و رابطمون هم اینطوری نیست که خودم بتونم بچمو ببرم که ببیننش خودشون معمولا میان دنبالش

خدایا شکرت💖