2777
2789
عنوان

مقصر کیه

465 بازدید | 34 پست

دیشب با همسرم حرفم شد

راستش من با خانواده همسرم یه مشکل قدیمی داریم

پدرهمسرمم چهارماهه فوت شده و همسرم تازه تونسته خودشو از لحاظ روحی جمع و جور کنه

الانم یه ماهه که اومدیم شهر غریب و خیلی دور از خانواده هامون

و منم تازه متوجه شدم که یه ماهه بازدارم

برای تعطیلات عید رفتیم شهر خودمون و من ده روز موندم و همسرمم برگشت سر کارش

تازه برگشتم خونم دیشب همسرم داشت تلفنی با خانوادش خوش و بش میکرد وقتی قطع کرد من یه چیزی رو که چندوقت بود رو دلم بود به زبون اوردم گفتم اون چندروز که اونجا بودیم یه بار دعوتمون نکردن اصلا سراغ پسرمونو نگرفتن

یهو همسرم قاطی کرد داد زد ول کن کاری نداشته باش

من ناراحت شدم رفتم خوابیدم

خدایا شکرت💖

همسرت

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی بهم سخت گذشت چندماهه همه جوره نازشو کشیدم

گفت بریم شهر غریب گفتم باشه با اینکه اینجا از درد غربت دارم دق میکنم به روم نمیارم

وقتی هم فهمیدم باردارم زجه میزدم چون هم مریضم هم توان بدنی ندارم هم کلی دستمون تنگه

بنظرم یه گلایه کوچیک اونقدرا جوابش نباید تند میشد

تا ظهرم قهرشو ادامه داد

میدونه خیلی بدم میاد قهر کنه

خدایا شکرت💖
چقدر حوصله آدمای اهل گلایه و پرتوقع رو ندارم😟 بنده های خدا عزادارن چ توقعاتی دارین بابا

بعد چهارماه عزادار چی

اونا روی قصد و غرض اینکارو میکنن 

چون خونشون پر از مهمون بود که از تهران اومده بودن

خدایا شکرت💖
خانواده همسرت واینکه اونا هم عزادارن و بزرگتر شاید شما باید خودت میرفتی نه دعوت بشی درهرصورت عید اول ...

رفتیم اولش که رسیدیم اونجا بودیم بعدم رفتیم سرخاک بعد رفتم به پدر مادر خودم سر بزنم دیگه 

نوبت اونا بود که دعوت کنن

خدایا شکرت💖
بعد چهارماه عزادار چی اونا روی قصد و غرض اینکارو میکنن  چون خونشون پر از مهمون بود که از تهرا ...

وقتی یکی دوس نداره دعوتمون کنه نمیکنه مگه اجباره؟!بعدم ۴ ماه مگه خیلیه؟خودت میگی همسرت تازه رو به راه شده تازه ب نظرم شما باید میرفتی جویای احوالشون میشدی 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خانواده همسرت واینکه اونا هم عزادارن و بزرگتر شاید شما باید خودت میرفتی نه دعوت بشی درهرصورت عید اول ...

رفتم عزیزم تا بعدازظهر که سر خاک هم رفتیم باهاشون موندم پیششون بعد رفتم به پدرمادرم سر بزنم 

دیگه تا روزی که برگردیم هیچ سراغی نگرفتن

ولی تحویل سال هم رفتیم سرخاک

خدایا شکرت💖

به چه مناسبت باید دعوتت میکردن؟ بزرگتر فامیلی؟ پدر و مادرت بزرگِ فامیل اونا هستن؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
وقتی یکی دوس نداره دعوتمون کنه نمیکنه مگه اجباره؟!بعدم ۴ ماه مگه خیلیه؟خودت میگی همسرت تازه رو به را ...

جویای احوال شدم برخوردشون خیلی بد بود همش روی دلم جمع شد

آره من از نزدیک دارم میبینم بعد چهار ماه اوضاع خیلی تغییر کرده

خدایا شکرت💖
رفتم عزیزم تا بعدازظهر که سر خاک هم رفتیم باهاشون موندم پیششون بعد رفتم به پدرمادرم سر بزنم  د ...

بزار به پای عزادار بودنشون به دل نگیر

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
به چه مناسبت باید دعوتت میکردن؟ بزرگتر فامیلی؟ پدر و مادرت بزرگِ فامیل اونا هستن؟

نه عزیزم از راه دور رسیده بودیم و همیشه شب عید یا روز اول عید دعوت میکردن

حالا دعوتش مهم نیست 

هیچ احوالی از بچم نگرفتن خیلی به بچم وابسته بودن

خدایا شکرت💖