2777
2789
عنوان

کیا ازدواح دوم موفق داشتن

190 بازدید | 22 پست

سلام میخوام بدونم چه کسایی ازدواج دوم موفق داشتن 

اصلا امکانش هست آدم بتونه ازدواج دوم موفق داشته باشه و اینکه چجوری ؟؟چ کارایی باید بکنه

باید بمونه و بسازه با همین ادمی ک زندگیشو زهرمار کرده یا طلاق بگیره و ب امید ازدواج موفق تری باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤗🤗من

آدم باید به ازدواج اولش و خودش تعهد داشته باشه.. این تعهد به معنای به کار گیری تمام تلاش و توان آدم هست تا بتونه مسائل زندگیش رو حل کنه..   

جا زدن و به امید ازدواج بعدی بودن عاقلانه نیست..چون هیچ ازدواجی بدون مسئله نیست. من بعد از جدایی به خودکاوی و بالا بردن مهارتهای ارتباطی پرداختم ..خوب اگر این اطلاعات رو من اون زمان هم داشتم بعید می‌دونم هرگز جدا میشدم.. 

من الان تو ازدواج دوم موفقم هستم فقط از مادرشوهرم به شدت ناراضی هستم.اولی انگشت کوچیکه اینم نمیشد ت ...

مال منم همینن ‌....هرچی بدبختی می کشیم از خانواده شوهره

و شوهری ک همیشه طرفدار اوناست 

ببخشید چن سالتونه؟ چند وقت بعد طلاق ازدواج کردیو؟الان پشیمون نیستید؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم آخه خودم خیلی نگرانی دارم

مال منم همینن ‌....هرچی بدبختی می کشیم از خانواده شوهره و شوهری ک همیشه طرفدار اوناست  ببخشید ...

من الان ۲۸ سالمه ۶ ساله ازدواج کردم.تقریبا ۵ سال بعد از طلاقم.تو عقد جدا شدم.ازدواج اولم بچگانه و ابلهانه بود

شوهر من بچه ننه نیست.واقعا هیچ مشکل اخلاقی نداره که بخوام ازش ناراضی باشم.فقط و فقط مشکل من سحر و جادوهای مادرش و خواهرش هست(البته اینجا خیلیا بهش بی اعتقادن)ولی من چون اثرات مخربشو دیدم ۱۰۰ درصد بهش ایمان دارم.وقتی اونا دعایی به خوردش میدن کلا ازین رو به اون رو میشه

🤗🤗من آدم باید به ازدواج اولش و خودش تعهد داشته باشه.. این تعهد به معنای به کار گیری تمام تلاش و ت ...

من خیلی تلاش کردم خیلی ولی ذات این ادم عوض نمیشه

هرروز دعوا و قهر خستم کرده..تا کی میشه اینجوری زندگی کرد اخه

دختر عموی خودم  شوهر اولش میزدش حتی تو مغازه ی خودش (پسره)دختر عمو مو زد  دومی خیلی خوبه ...

دختر عموتون تونست مهریشو بگیره؟؟

خانواده پسره با ازدواجشون مخالفت نکردن؟ 

من الان ۲۸ سالمه ۶ ساله ازدواج کردم.تقریبا ۵ سال بعد از طلاقم.تو عقد جدا شدم.ازدواج اولم بچگانه و اب ...

منم روزی هزاربار ب خودم میگم کاش تو عقد جدا میشدم

آره من اعتقاد دارم 

خب شمام دعا بگیر 

منم ی بار دعا گرفتم اما اثر نکرد اما اگر دعا نویس خوب سراغ داشتم بازم میگرفتم 

من خیلی تلاش کردم خیلی ولی ذات این ادم عوض نمیشه هرروز دعوا و قهر خستم کرده..تا کی میشه اینجوری زند ...

عزیزم ذات هیچ آدمی عوض نمیشه.

به این جمله دقت کن:

تا زمانیکه همون کارهای سابق رو بکنی..نتایج قبل رو میگیری.

تغییر رو از خودت شروع کن..شما که تغییر کنی همسرتون هم خود به خود تغییر میکنند.از مشاور هم کمک بگیر و مسایل رو ریشه یابی کن

عزیزم ذات هیچ آدمی عوض نمیشه. به این جمله دقت کن: تا زمانیکه همون کارهای سابق رو بکنی..نتایج قبل ر ...

بببخشید اون مهارت های ارتباطی رو چجوری ب دست اوردید؟

میشه منم راهنمایی کنید

منم روزی هزاربار ب خودم میگم کاش تو عقد جدا میشدم آره من اعتقاد دارم  خب شمام دعا بگیر  ...

نه من قرآن میخونم.به هرحال خدا بالادست اون جادوگراست

الان شما ازدواج مجدد کردی یا تو زندگی اولت موندی؟