2777
2789

محلول کلیندامایسین

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا موقتی نیست؟ من میخوام کلا خوب بشه

ن موقتی نیست خیلی خوبه 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

تغدیتو اوکی کن،استرس و اضطراب از عوانلشه،همچنین خواب کم

گرمیجات زیاد نخور،با شوینده مناسب صورت و بدنتو بشور،مخصوصا بدنت با چیزای گیاهی مثل سدرو اینا،ترکیبشو یادم نیست

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

ببین تو نت مطب اینا همش میگن مشکل هورمون کیست در صورتی که فقط اینا نیست من تجربه خودم ک هنوز تو سن ۲۵سالکی جوش میزنم چندتا علت فهمیدم یکی اینکه هر نوع عفونت توی بدن باشه  عم از  دندان کلیه رحم مثانه معده یا هر جا بدنت صورتت جوش میزنه(این دلیل از همه مهمتر درمانش هم مترونیدازول یا داکسی سایکلین هست که یک مدل جدید اومده با داکسی ها   قبلاً فرق داره ) دوم اینکه بعضی پوستها باید زود به زود کیسه بشن و لایه برداری مثلا دو بار در هفته سوم اینکه آب بدنت کم باشه خونت غلیظ میشه  جوش میزنی و چهارم اینکه شکمت خوب مرتب کار نکنه 

خواب هم خیلی خیلی مهمه خواب خوب و زود نگه دو شب

ببین تو نت مطب اینا همش میگن مشکل هورمون کیست در صورتی که فقط اینا نیست من تجربه خودم ک هنوز تو سن ۲ ...

از کجا متوجه بشم عفونت تو بدنم هست؟

پیش چه دکتری برم این درمانی که گفتید رو برام انجام بدن؟