2777
2789
عنوان

برای ازدواج کدومو ترجیح میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 47 پست
اینکه وضع مالیش معمولیه خب بلاخره باهم پیشرفت میکنیم ولی اینکه بد اخلاقه نه برای ازدواج فقط دوست داش ...

اخلاقش خوب نیست. خیلی اذیتم کرده همش بهونه الکی سر هر چیزی دعوا راه میندازه قهر میکنه باید دو ساعت برم منت کشی حتی اگه اون مقصر باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوونم 🥺 اینقدر اذیتم کرده ولی باز دوسش دارم 

ان شالله خوشبخت بشی 

یکم دیدگاهت بچهگانه اس

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
اره منم عقلم همینو میگه. ولی دلم با یکی دیگست ولی متاسفانه اخلاقش خوب نیست خیلی اذیتم کرده 

ببخشید اینو میگم ولی خاک تو سرت که هنوز چنین آدمی رو دوست داری  دوستم الان توی همین شرایط اون دیگه نامزدی کرده هرچی بهش میگم تمومش کن میگه میخامش تحمل میکنم داره نابود میشه 

بیا تایپکم اولین تایپک پر بازدید راحب جن و داستان های نی نی سایتی ها 😈جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی.《عاقبت چشم خودم بود،که زد تیشه ی عشق به تنم بی فریاد》
ببخشید اینو میگم ولی خاک تو سرت که هنوز چنین آدمی رو دوست داری  دوستم الان توی همین شرایط اون د ...

بخدا منم دارم نابود میشم. سر هررررر چیزی قهر میکنه باید دو ساعت برم منت کشی ولی نمیدونم چرا دوسش دارم

از یه طرفم یه خواستگار دارم که گفتم موقعیت و همه چیش خوبه ولی دلم باهاش نیست 

اره منم عقلم همینو میگه. ولی دلم با یکی دیگست ولی متاسفانه اخلاقش خوب نیست خیلی اذیتم کرده 

به نظرم ارزشش رو نداره 

خود من دو سالی درگیر کسی بودم که اخلاق و شعور و تربیت و حتی عزت نفس نداشت

بدتر اینکه من به شدت کله شق و غدم ولی با این حال خودم پیش قدم شدم و بهش گفتم دوسش دارم 

دو سال تموم پسم زد و من دوست داشتن کورم کرده بود 

بعد دوسال یه روز زنگ زدم بهش گفتم نمیخام ادامه بدم و در کمال تعجب اون برگشت گفت من داشتم بهت علاقه مند میشدم

قاعدتا من باید رو ابرا پرواز میکردم ولی اون لحظه انگار بهم شوک وارد شد فقط این جمله تو ذهنم اکو میشد که من دوسال دویدم براش و اون تازه داشت از من خوشش میومد؟

ارتباطم رو تا حد امکان کم کردم چون فامیله کامل نتونستم قطع کنم اونم یکسالی پیگیر من شد ولی من دیگه نخواستم

الان عقد کرده و چندماه دیگه عروسیشه 

خانومش با من خیلی صمیمیه و خب واقعا الان میبیم از دست دادنش برای من فرصت بوده 

و اگه من قبول میکردم و اان همسرش بودم خیلی اذیت میشدم 

چون تو زندگی مشترک به شدت بد اخلاقه

بینی به پایین غلاف...فکر کن ...ببین ... بشنو...
بخدا منم دارم نابود میشم. سر هررررر چیزی قهر میکنه باید دو ساعت برم منت کشی ولی نمیدونم چرا دوسش دار ...

میفهممت خودم در چنین شرایطی در کنار دوستم هستم درکت میکنم 

ولی عاقلانه ازدواج کن عاشقانه زندگی کن عزیزم داری لطمه به خودت و به زندگی و آینده ات میزنی حالا این خواستگار که میگی باید راجبش خوب تحقیق کنی چند جلسه باهاش صحبت کنی بعد تصمیم بگیر واقعا آدم باید عاقلانه ازدواج کنه برای متوجه شدن این حرفم میتونی یه سری به دادگاه قضایی بزنی فقط یه بار برو ببین چقدر فحش و ناسزا همین عاشقا که با عشق ازدواج کردن به هم میدن ببین کارشون به کجا رسیده بشین داستان زندگی شون رو گوش کن بعد متوجه میشی چی میگم درست تصمیم بگیر لطفااااا

بیا تایپکم اولین تایپک پر بازدید راحب جن و داستان های نی نی سایتی ها 😈جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی.《عاقبت چشم خودم بود،که زد تیشه ی عشق به تنم بی فریاد》
به نظرم ارزشش رو نداره  خود من دو سالی درگیر کسی بودم که اخلاق و شعور و تربیت و حتی عزت نفس ند ...

دقیقا منم خیلی غد بودم ولی عوض شدم ببین سر یه چیزایی دعوا راه میندازه و قهر میکنه بچه دوساله هم اینجوری نیست. بعدشم حتی اگه اون مقصر باشه که همیشه هست من باید برم سه ساااااعت منتشو بکشم. دارم دیوونه میشم مثل روانیا شدم