من به رفیقی دارم بدنش کلا چاقه به جز شکم و پهلو تا حالا یه دقیقه هم ورزش نکرده فقط از بچگی حلقه میزنه البته اینم بگم مشکل کمر هم داره ولی نمیدونم به حلقه زدن ربطی داره یانه
آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میزنم...شکم و پهلوم تا حد زیادی اب شده..دوماهه میزنم
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من میزنم...شکم و پهلوم تا حد زیادی اب شده..دوماهه میزنم
وای خدا خیرت بده که میگی بهم. دیگه واقعا میخرم میزنم.رژیمم دارین؟ من از رژیم خسته شدم واقعا.تا گشنه میشم بی حال میشم.چشام فوووری گوووود میره جوری که همه میگن اخی خسته ای؟؟؟برو یکم بخواب
عه پس خوبه هرچی که میگن اثر داره و میرم تا پای خریدش منصرف میشم.راستش رژیم زیاد گرفتم خیلیم کم کردم ...
ولی بازم میگم از لحاظ اینکه واسه کمرت مشکلی نداشته باشه مطمئن شو
آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
وای خدا خیرت بده که میگی بهم. دیگه واقعا میخرم میزنم.رژیمم دارین؟ من از رژیم خسته شدم واقعا.تا گشنه ...
نه رژیم ندارم...منم نمیتونم رژیم زشت میشم زیاد
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم