2777
2789
عنوان

حلقه لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 35 پست
تو دست و پا تاثیری نداره آن جنان ولی تو شکم و پهلو آره

من مشکل بزرگم شکم و پهلوهای.پایین تنم که صاااف.بالاتنمم بازوم البته چاقه ولی شکم پهلوم خیلی بدم میاد

با رژیم وهرروز منظم بزنی شکم وپهلوت میره شوهرم شکم داشت الان تخت تخت شده حلقه میزد ورژیم گرفته بود ب ...

پس رژیم خاص نمی‌خواد همون رعایت کنم کافیه.ممنون عزیزم که جوابمو دادین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکل بزرگم شکم و پهلوهای.پایین تنم که صاااف.بالاتنمم بازوم البته چاقه ولی شکم پهلوم خیلی بدم میاد

من برعکس 

فقط ران و بازو هام چاقههه کاش شکم و پهلوهام چاق بود با این راه درست میشدد

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

من شكمو پهلوم جمع شده كمرمم باريك شده

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
من برعکس  فقط ران و بازو هام چاقههه کاش شکم و پهلوهام چاق بود با این راه درست میشدد

وای اونجوری که خیلی خوش فرمی.خواهرشوهرمنم اینجوریه.عاشق اندامشم

وای اونجوری که خیلی خوش فرمی.خواهرشوهرمنم اینجوریه.عاشق اندامشم

نبابا اصلاااا خوش فرم نیستم 

چیه یه عالمه بازو که تکونش بدم گوشتاش اینور و اونور میشه یا یه ران خیلی بزرگ 😣🙄

خیلی بده خیلیییی تصمیم گرفتم تو تابستون لاغر کنم 😣

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
سلام فقط با حلقه؟؟رژیم چی؟روزی چقدر خوبه؟از این حلقه دوبل ژله ایا خوبه؟

رژیم هم دارم اما قبلاً نداشتم و ۴ _۵ماه هرروز نیم ساعت حلقه میزدم 

من حلقم سادس و لاکی ک فشار ب کلیه ها و کمر نیاد 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
نبابا اصلاااا خوش فرم نیستم  چیه یه عالمه بازو که تکونش بدم گوشتاش اینور و اونور میشه یا یه را ...

حالابازوهم درک میکنم منم بزرگه بازوم بدم میاد البته بسیییار شل و ول هم تشریف داره که هیچی نگم بهتر

حالابازوهم درک میکنم منم بزرگه بازوم بدم میاد البته بسیییار شل و ول هم تشریف داره که هیچی نگم بهتر

😂😂😂

مشکلش همون شل و ولیشه دیگههه برا منم همینه 🤕😪

رژیم هم دارم اما قبلاً نداشتم و ۴ _۵ماه هرروز نیم ساعت حلقه میزدم  من حلقم سادس و لاکی ک فشار ...

حلقه سبک امتحان کردم نمیتونم بزنم ازاین سنگینا امتحان کردم شد.

رژیم خیلی گرفتم ۳۰_۴۰کیلو هم کم کردم ولی دیگه ضعیف شدم فوری صورتم زشت میشه تا گشنه بشم

خواهر همسرمان هم دید فرمود ورزش کن اینا سفت بشه☹️😍

من هنوز مجردم 😁

خدا کنه تو تابستون نزنم زیرشو بتونم وزنم و عالی کنم 😍

سفت که نمیشه فعلا باید آب بشه 😂 

من هنوز مجردم 😁  خدا کنه تو تابستون نزنم زیرشو بتونم وزنم و عالی کنم 😍 سفت که نمیشه فعلا با ...

منم تازه عقد کردم.هرچی سعی کردم خواهرشوهرجانم نبینه دیدددد