2777
2789

آمپول رو بزن. استراحت کن.‌ هیچ پله بالا پایین نشو.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وزنشون تو اخرین سونو چقدر بود؟ 

سرکلاژ شدی؟ 

امپول ریه را حتما بزن 

راستی تاثیرش تا چهار هفته هست یهنی اگه ۳۰ هفته زدی و زایمان نکردی توی ۳۴ هفته هم حتما بزن 

هر وقتم اومدن قدمشون به چشم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

آمپول بزن ولی زیاد بهش فکر نکن!

انشاالله تا ۳۶ هفته بمونن تو دلت ، دستگاه هم نرن...

به منم میگفتن تهدید به زایمان زودرسی! آمپول پرولوتون میزدم و استراحت مطلق بودم... تا ۳۹ هفته موند دخترم

الانم به همون دلیل سرویکس کوتاه آمپول میزنم ولی ترسم ریخته ، استراحت نمیکنم🤦‍♀️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شما چند هفته زایمان کردین؟؟

۳۷ تمام شد رفتم تو ۳۸

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
آمپول بزن ولی زیاد بهش فکر نکن! انشاالله تا ۳۶ هفته بمونن تو دلت ، دستگاه هم نرن... به منم میگفتن ...

استراحت کن در حق بچه ات ظلم نکن

سونو وزن ننوشته هنوز .. پس فردا نوبت دارم پیش دکترم ب نظرت برام مینویسه

مگه میشه تو همه سونو ها وزنو مینویسه 

به دکترت بگو اگرم ننوشت خودت از داروخانه بگیر بزن ضرر نداره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مگه میشه تو همه سونو ها وزنو مینویسه  به دکترت بگو اگرم ننوشت خودت از داروخانه بگیر بزن ضرر ند ...

ن امپول ک باید پس فردا بزنم ... انومالی ۲۳۱...۲۱۳گرمی بودن ... دیگه وزن ندادن بهم

ن امپول ک باید پس فردا بزنم ... انومالی ۲۳۱...۲۱۳گرمی بودن ... دیگه وزن ندادن بهم

ببین فقط حواست باشه بعد آمپول تکوناشون کم میشه نگران نباش 

و اینکه حواست به مصرف مواد قندی باشه چون این امپول باعث میشه قندت بره بالا 

اره دیابتم دارم حواسم هست ... ی بار تو ۲۶ هفته زدم 

پس نگران نباش 

به امید خدا بچه هات صحیح و سالم میان تو بغلت