2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وااا به اونجاش نرسید من ناخواسته حامله شدم خیلیم ناراحت شدم چون یه دختر داشتم می گفتم اینم پسر بشه ک ...

ببخشید  منم شنیدم فلفلها رو قورت دادی روزی چند تا خوردین و کی خوردی 😅

با هم مهربان باشیم ♥️
ببخشید  منم شنیدم فلفلها رو قورت دادی روزی چند تا خوردین و کی خوردی 😅

اره من پانزده تا صبح و طهرو شب تو هر وعده پانزده تا ولی شوهرم برده بکد سر کار زیاد می خورد ماله اون زود تموم میسد

خیلیام نتیجه میگیرن والامن گیج شدم کلا

ببین بچه درهر صورت یا دختر میشه یا پسر

احتمال هرکدوم ۵۰درصده

یکی ک پسر دار شد نمیشه قطعی گفت بخاطر رژیم بوده چون رژیمم نمیگرفت احتمال ۵۰درصد داشت ک پسر بشه

من و زنداییم و خیلیای دیگه رژیم و دارو و دکتر و تخمک گذاری رو  خودمون و همسرمون رعایت کردیم ولی نتیجه عکس داد😊

فقط ivf قطعیه

درخواست دوستی آقایان تاییدنمیشه،گزارش میشه

عزیزم چهل روز قبل اقدام عسل و دارچین و زنجبیل و هل و سیاه دونه رو مخلوط کن ، هر شب قبل خواب یه ق چایخوری بخور. چون طبعش خیلی گرمه کنارش عرق کاسنی حتما بخور‌ ، برای همسرت هم عسل و سیاهدانه درست کن. هر صبح یه ق مربا بخوره. 

سیاه دونه رو آسیاب نکن. اگه هم آسیاب کردی، یه فویل دور ظرف بکش که نور نخوره.

سردی جات هم به حداقل برسون. عرق کاسنی هم حتما بخور. من به جای آب می‌خوردم. 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

[QUOTE=183655645]ببین بچه یا دختر میشه یا پسر احتمال هرکدوم ۵۰درصده یکی ک پسر دار شد نمیشه قطعی گفت بخاطر رژیم بوده ...[/QUOدکترمیگف بارژیم وتشخیص تخمک گذاری شانس پسرشدن میشه ۷۰ درصدشماتحت نظرپزشک بودین؟همسرتونم رعایت کردکه نتیجه عکس گرفتین

[QUOTE=183655645]ببین بچه یا دختر میشه یا پسر احتمال هرکدوم ۵۰درصده یکی ک پسر دار شد نمیشه قطعی گفت ...

بله عزیزم ، دارو مصرف کردم و سونو شدم برا تخمک گذاری

همسرمم یه عده دارو گیاهی مصرف میکردن

چن تا دکترم که رفتن گفتن هیچی قطعی نیست حتی یکیش گفت اگه این چیزا قطعی بود من خودم دوتا بچه ی همجنس نداشتم الان

اگه جنسیت خیلی برات مهمه حتما ivf کن

درخواست دوستی آقایان تاییدنمیشه،گزارش میشه