2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گرمیجات بنظرم خیلی تاثیر داره خصوصا خرما من رژیم بودم همش گرمیجات اخرشم پسر شد😀

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
عه چی خوردی چی نخوردی؟؟

خوب سه ماه تمام هم خودم هم شوهرم از اون فلفل سیاه کوچیک هست ها از اونا می خوردیم بعدش رفتیم عطاری یه چیزهایی واسه همسرم داد اونارو خورد دکترشم ویتامین ای و فولیک اسیدو ویتامین داده بود به منم داده بود اونارو هم خوردیم بعد دوماه و نیم من حامله شدم

خب قلیاییه بعدیه جانوشته ازمصرف کاهوپرهیزکنیداخه قلیاییه ولی طبعش سرده چکااااارکنم

به نظرم ببین مصلح کاهو چیه 

از قدیم کاهو رو با سکنجبین میخوردن ببین طبعش سرده یا گرمه 

با هم مهربان باشیم ♥️

وااا به اونجاش نرسید من ناخواسته حامله شدم خیلیم ناراحت شدم چون یه دختر داشتم می گفتم اینم پسر بشه که گفتم دیگه سه ماه نکشید که تو دو ماه و نیم حامله شدم ولی دکترم گفت اون فل فل هارو که خوردین مطمعن باش پسره که پسرم شد