2777
2789
عزیزم چهل روز قبل اقدام عسل و دارچین و زنجبیل و هل و سیاه دونه رو مخلوط کن ، هر شب قبل خواب یه ق چای ...

خیلی ممنونم ازراهنماییت یکی ازدوستانم درزمینه طب سنتی فعالیت میکنه واون بهم گف خانم نبایدکاشنی بخوره اقابایدبخوره حالابازم تودوراهی موندم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی ممنونم ازراهنماییت یکی ازدوستانم درزمینه طب سنتی فعالیت میکنه واون بهم گف خانم نبایدکاشنی بخوره ...

من خوردم. بدون داشتن ژن و مصرف دارو. دوقلوپسر هم شدن

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
ببین بچه درهر صورت یا دختر میشه یا پسر احتمال هرکدوم ۵۰درصده یکی ک پسر دار شد نمیشه قطعی گفت بخاطر ...

شما دیگه نرفتین دنبال دکتر واسه آی وی اف؟

من دنبال یه دکتر موفقم در زمینه آی وی اف تعیین جنسیت...پیدا نمیکنم.

شما دیگه نرفتین دنبال دکتر واسه آی وی اف؟ من دنبال یه دکتر موفقم در زمینه آی وی اف تعیین جنسیت...پی ...

گلم من بیخیال شدم

بچه از هر جنسی باشه عزیزه

تو فامیل با پسر بچه ها ارتباطم خوب بود دوست داشتم بچم پسر بشه وقتی دختر دار شدم دیگه عاشق دختر شدم فهمیدم خیلی شیرین تره و خودشو تو دل جامیکنه

ولی هرکسی ب هر دلیلی اگه جنسیت براش مهم و حیاتی باشه باید به مراکز ناباروری بره و ivf با  pgd انجام بده و جنینی هاشو تعیین جنسیت میکنن  

درخواست دوستی آقایان تاییدنمیشه،گزارش میشه

من خوردم. بدون داشتن ژن و مصرف دارو. دوقلوپسر هم شدن

سلام شما امپول ازادسازی هم زدید؟؟ چند ساعت بعد اقدام کردید؟ چند تا اقدام رفتید؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭