2821
2789
عنوان

ناخونکاری

397 بازدید | 31 پست

ناخونکاری درامد دارع؟؟

خیلیا میگن اشباع شدع

من دارم یادش میگیرم ولی الان نمیدونم ادامه بدم یا ن واقعا دو دل شدم

تعداد رای : 26
نظرسنجی
اره
18
69%
ن
8
30%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب من ب عنوان شغل دومم میخامش  واقعا جایی ک میرم عالیه  تمیز و حرفه ای

شغل اولتون چیه ؟ 

منم میخوام برم کاشت ناخن 

هزینه چقدر دادید؟؟ دستگاهو سوهان برقی خریدید چه قیمتیه؟

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
خب من ب عنوان شغل دومم میخامش  واقعا جایی ک میرم عالیه  تمیز و حرفه ای

اگه کارت خوب باشه درامدت هم خوبه من یکی از دوستای دوستام تازه شروع کرده میگه فعلا رو ۸ تومنه درامدش

اگه کارت خوب باشه درامدت هم خوبه من یکی از دوستای دوستام تازه شروع کرده میگه فعلا رو ۸ تومنه درامدش

ماهی ۸ تومن کدوم شهر؟؟

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
5 تومنی میشه سرجمع با یاد گیری و مدرک و وسایلا

با هزینه ی دستگاه گفتی پنج تومن؟

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
شغل اولتون چیه ؟  منم میخوام برم کاشت ناخن  هزینه چقدر دادید؟؟ دستگاهو سوهان برقی خریدید ...

من تو شهرستانم عزیزم اینجا هزینه ها خب کمتره من با پنج تومن جمش کردم 

هنوز کامل نخریدم چون جایی ک اموزش میده بهم با وسایل خودشه ولی در کل ک قیمت گرفت واسم گف با مدرک و اموزشت 5 تومن 

شغل اولم دندونسازیه

من تو شهرستانم عزیزم اینجا هزینه ها خب کمتره من با پنج تومن جمش کردم  هنوز کامل نخریدم چون جای ...

اخرش تو همون سالن که یاد گرفتی کار میکنی گلم؟

خب خیلی خوبه اگه اینجوری باشه 

پس چرا میگن اشباع شده و فلان؟