2777
2789
عنوان

ناخونکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 31 پست
خب خیلی خوبه اگه اینجوری باشه  پس چرا میگن اشباع شده و فلان؟

چرته

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب خیلی خوبه اگه اینجوری باشه  پس چرا میگن اشباع شده و فلان؟

نه بابا ناخنکاری در امدش خیلیه

کل ایران دارن میکارن تازه هر ماه هم ترمیم دارن .

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
زیاد که هست ولی همه هم کارشون خوب نیست خیلی ها هم وسط راه ول میکنن اصلا

مگه دوره ی یادگیری اش چقدر طول میکشه؟ 

نه بابا ناخنکاری در امدش خیلیه کل ایران دارن میکارن تازه هر ماه هم ترمیم دارن .

واقعا من چون خب ب عنوان شغل دوممه و اینا درامدش ماهی 3 4 تومنم برام کافیع نمیخام خیلی درگیرش بشم

مگه دوره ی یادگیری اش چقدر طول میکشه؟ 

معمولا تو ۳/4 جلسه تمومش میکنن ولی من جایی که رفتم ۱۰ جلسه طول کشید تا یه مبحث رو یاد نمیگرفتم حاضر نمیشد بره بعدی😅

خیلی ها میگن سخته و فلانه بهمانه ول میکنن میرن

چون شغلیه که به شدت حوصله میخواد

معمولا تو ۳/4 جلسه تمومش میکنن ولی من جایی که رفتم ۱۰ جلسه طول کشید تا یه مبحث رو یاد نمیگرفتم حاضر ...

من میخوام یاد بگیرم نگرانم نتونم تو سالنی کار پیدا کنم چون فعلا خودم شرایط سالن زدن رو ندارم. 

میتونی راحت کار پیدا کنی؟؟؟ 

بعد من زیر ۱۸ سالم بهم مدرک میدن؟

😅اینم شده مثل دندونپزشکی ک میگن اشباع شده ولی همشون پولدار ترینای ایرانن

دقیقا 

ببین چیزی که مربوط به زیبایی باشه هیچ وقت اشباع نمیشه

ناخن کاری که تازه باب شده دختره ۱۲ ساله ناخن میکاره

من میخوام یاد بگیرم نگرانم نتونم تو سالنی کار پیدا کنم چون فعلا خودم شرایط سالن زدن رو ندارم.  ...

بگردی پیدا میکنی من تو شهرکم دور از شهر اینجا پیدا میشه میخوای تو شهر پیدا نشه 

اتفاقا یه ناخنکار میشناسم حدودا پارسال وقتی ۱۶ سالش بود کارش رو شروع کرد الان هم کلی پیشرفت کرده مدرک اصلا ربطی به سن نداره

دقیقا  ببین چیزی که مربوط به زیبایی باشه هیچ وقت اشباع نمیشه ناخن کاری که تازه باب شده دختره ...

اره من اخه دوستم همینجا تو شهرستان تو سالن کار میکنه ماهی 3 تومن اینجا ک اصلا هیچکس ب این چیزا اهمیت نمیده و کلی ناخونکار دارع 

دیگ فک کن شهر بزرگ باشه و سالن از خودت خب خیلی ب نفعه 

من میخوام یاد بگیرم نگرانم نتونم تو سالنی کار پیدا کنم چون فعلا خودم شرایط سالن زدن رو ندارم.  ...

من ک دوستم تو سه روز کار پیدا کرد 

دو بار تو پیجش استوری کرد و اینا حالاعم کلی مشتری داره