سلام شوهرم۲۵سالشه جوری رفتار نمیکنه که بهش بتونم تکیه کنم،نزدیک زایمانمه و میخواد بره زودتر پیش مامانش،در صورتی که من نه روز اول عیدو اونجا بودم بدون هیچ غر غری وایستادم حالا اون دو روز خونه ی ما اومده دوست دارع زودتر بره پیش مامانشو رفیقش
دوست دارم جوری رفتار کنه که از لحاظ روحی و جسمی بهم آرامشو امنیت بده خیلی بوسم میکنه ابراز علاقه میکنه ولی موقعی که بهش نیاز دارم شونه خالی میکنه چیکار کنم که بهتر بشه
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
که زن و بچه اش، زنی که بارداره و هر لحظه امکان زایمانش هست رو ارجح بدونه
ایکاش بتونی بیشتر اگاهش کنی، محدودش نکنی
ولی خب قطع کردن این ناف نامرئی با مامانش سخته و گذر زمان میخواد
متاسفانه هنوز به بلوغ نرسیده همسرت که زن و بچه اش، زنی که بارداره و هر لحظه امکان زایمانش هست رو ار ...
دقیقا میگم من درد دارم میگه خوب میشه ادامه ی فیلمشو میبینه😓این کارم خودم کرد چون اولا با مادرش درست صحبت نمیکرد اینقد خرف زدمو تذکر دادم که درست شد،ولی دیگه نمیدونستم تا این حددد میخواد بشه😑
دقیقا میگم من درد دارم میگه خوب میشه ادامه ی فیلمشو میبینه😓این کارم خودم کرد چون اولا با مادرش درست ...
درک متقابل نداره
متوجه شرایطت نیست
چون به بلوغ نرسیده
چاره ای نداری گلم، کنار بیا