سلام شوهرم۲۵سالشه جوری رفتار نمیکنه که بهش بتونم تکیه کنم،نزدیک زایمانمه و میخواد بره زودتر پیش مامانش،در صورتی که من نه روز اول عیدو اونجا بودم بدون هیچ غر غری وایستادم حالا اون دو روز خونه ی ما اومده دوست دارع زودتر بره پیش مامانشو رفیقش
دوست دارم جوری رفتار کنه که از لحاظ روحی و جسمی بهم آرامشو امنیت بده خیلی بوسم میکنه ابراز علاقه میکنه ولی موقعی که بهش نیاز دارم شونه خالی میکنه چیکار کنم که بهتر بشه
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
که زن و بچه اش، زنی که بارداره و هر لحظه امکان زایمانش هست رو ارجح بدونه
ایکاش بتونی بیشتر اگاهش کنی، محدودش نکنی
ولی خب قطع کردن این ناف نامرئی با مامانش سخته و گذر زمان میخواد
متاسفانه هنوز به بلوغ نرسیده همسرت که زن و بچه اش، زنی که بارداره و هر لحظه امکان زایمانش هست رو ار ...
دقیقا میگم من درد دارم میگه خوب میشه ادامه ی فیلمشو میبینه😓این کارم خودم کرد چون اولا با مادرش درست صحبت نمیکرد اینقد خرف زدمو تذکر دادم که درست شد،ولی دیگه نمیدونستم تا این حددد میخواد بشه😑
دقیقا میگم من درد دارم میگه خوب میشه ادامه ی فیلمشو میبینه😓این کارم خودم کرد چون اولا با مادرش درست ...
درک متقابل نداره
متوجه شرایطت نیست
چون به بلوغ نرسیده
چاره ای نداری گلم، کنار بیا