tootoor مدیر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 عنوان دلمگرفته | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست دلم گرفتهلعنت ب دنیایی کپدرمو ازم گرفتلعنت ب دنیایی ک مرد بیشرفی رو جلو پام گذاشت تا من انقدر سختی و بدبختی بکشم و احساس بدشانسی کنم!!!با وجود یه بچه ای که اون گذاشت توووو دامنم!!خدا کوشی پس. ..... نمیبینی.....کاش ترسو نبودمخودموراحت میکردم خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن 1400/01/13 | 02:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhan_ferfer عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1222 هعی:))) دختری در من ساز امیدواری میزند😌🍃🌸خدایاحال دل هممون توی هرلحظه خوب باشه
tootoor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 چی بگم . میترسم حرفی بگم خدا عذابم بده . بهتر میدونی چیکار کنی دیگه . بگو دخترک خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن
جانان۷۳ عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 4597 منم حالم بده امشب بهم گفت کاش خدا منو بکشه از دست تو راحت بشم😭😭😭 یه ادم بی مصرفم تو زندگیش
tootoor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 منم امشب چشمام گریونه داغونم. سرنوشت ماهم اینجوری بود خدا اینجوری برامون نوشت . کاری نمیتونیم بکنیم ... لعنت ب این دنیاهمین خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن
آوا۷۰۷۰ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1523 اعتیاد اینا نداره اخلاقش خیلی خیلی بده. تهمت میزنه توهین میکنه خاله زنکه دست بزن داره اذیت ... همه چی که اعتیادنیس. خداشاهده شب وروزم باگریه میگذره رسما زندانی بی ملاقاتی ام جرعت ندارم اسم پدرومادرموبیارم میره بیرون وقتی ام میادمیشینه خونه مادرش. هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
لیلای_بی_همتا عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2922 شوهرمنم مثل شوهر شماست امشب سر یه عکس کلی کتک خوردم وسایلامو شکوند خدا انشالله مرد بد از روی زمین برداره بخدا درکت میکنم خدایاشکرت 🙏
جانان۷۳ عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 4597 همه چی که اعتیادنیس. خداشاهده شب وروزم باگریه میگذره رسما زندانی بی ملاقاتی ام جرعت ندارم اسم پدروما ... چقدر بده حس میکنی ارزشی براش نداری 😰😥باهاش صحبت کن بگو باید اولویتت من باشم
آوا۷۰۷۰ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1523 چقدر بده حس میکنی ارزشی براش نداری 😰😥باهاش صحبت کن بگو باید اولویتت من باشم نمیذاره صحبت کنم روانی به تمام معناس. قبل عیدبراقهررفتم خونه بابام ۱ساعت نشده اومدن بچه روبازورازم گرفتن گفتن طلاق بگیری بچه رونمیدیم مجبورشدم باپای خودم بیام توزندانم هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
tootoor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 همه چی که اعتیادنیس. خداشاهده شب وروزم باگریه میگذره رسما زندانی بی ملاقاتی ام جرعت ندارم اسم پدروما ... ارهمشکل همینهب هر کی میگم میگه خدا وشکر کن اعتیاد نداره😳بیشرفاخدا نگذره ازشونبچه نداری جدا شو خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن
آوا۷۰۷۰ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1523 اره مشکل همینه ب هر کی میگم میگه خدا وشکر کن اعتیاد نداره😳 بیشرفا خدا نگذره ازشون بچه نداری&nb ... متاسفم واسه خودم . یه دختر۱ساله دارم بابام میگه بچه روبده بهشون جونتونجات بده ولی نمیتونم هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
tootoor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 شوهرمنم مثل شوهر شماست امشب سر یه عکس کلی کتک خوردم وسایلامو شکوند خدا انشالله مرد بد از روی ز ... جدا شو اگه بچه نداری خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن
لیلای_بی_همتا عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2922 جدا شو اگه بچه نداری بچه ندارم ولی ازدواج دومم میترسم از طلاق خدایاشکرت 🙏
آوا۷۰۷۰ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1523 بچه ندارم ولی ازدواج دومم میترسم از طلاق چقدبد همیشه اینطوریع یاگاهی هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
آوا۷۰۷۰ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1523 همیشه واقعاسخته. من بجایی رسیدم که دیگه باخدادرگیرم میگم اگه منومیبینی چرابه دادم نمیرسی. هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜