2777
2789
عنوان

دلم‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم امشب چشمام گریونه داغونم. سرنوشت ماهم اینجوری بود خدا اینجوری برامون نوشت . کاری نمیتونیم بکنیم ...

لعنت ب این دنیا

همین

خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن
اعتیاد اینا نداره اخلاقش خیلی خیلی بده.  تهمت میزنه توهین میکنه خاله زنکه دست بزن داره اذیت ...

همه چی که اعتیادنیس. خداشاهده شب وروزم باگریه میگذره رسما زندانی بی ملاقاتی ام جرعت ندارم اسم پدرومادرموبیارم میره بیرون وقتی ام میادمیشینه خونه مادرش. 

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
همه چی که اعتیادنیس. خداشاهده شب وروزم باگریه میگذره رسما زندانی بی ملاقاتی ام جرعت ندارم اسم پدروما ...

چقدر بده حس میکنی ارزشی  براش نداری 😰😥باهاش صحبت کن بگو باید اولویتت من باشم 

چقدر بده حس میکنی ارزشی  براش نداری 😰😥باهاش صحبت کن بگو باید اولویتت من باشم

نمیذاره صحبت کنم روانی به تمام معناس. قبل عیدبراقهررفتم خونه بابام ۱ساعت نشده اومدن بچه روبازورازم گرفتن گفتن طلاق بگیری بچه رونمیدیم مجبورشدم باپای خودم بیام توزندانم

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
همه چی که اعتیادنیس. خداشاهده شب وروزم باگریه میگذره رسما زندانی بی ملاقاتی ام جرعت ندارم اسم پدروما ...

اره

مشکل همینه

ب هر کی میگم میگه خدا وشکر کن اعتیاد نداره😳

بیشرفا

خدا نگذره ازشون

بچه نداری 

جدا شو

اره مشکل همینه ب هر کی میگم میگه خدا وشکر کن اعتیاد نداره😳 بیشرفا خدا نگذره ازشون بچه نداری&nb ...

متاسفم واسه خودم . یه دختر۱ساله دارم بابام میگه بچه روبده بهشون جونتونجات بده ولی نمیتونم

شوهرمنم مثل شوهر شماست امشب سر یه عکس کلی کتک خوردم وسایلامو شکوند  خدا انشالله مرد بد از روی ز ...

جدا شو اگه بچه نداری 

همیشه

واقعاسخته. من بجایی رسیدم که دیگه باخدادرگیرم میگم اگه منومیبینی چرابه دادم نمیرسی.