2777
2789

سه روزه با آقایی آشنا شدم . بی نهایت احساسی اما پسر پاک و مثبت ..خیلی بیرون رفتیم باهم و شناخت پیدا کردیم ‌‌.یعنی اگر شب ک چت میکنیم برم بخوابم ناراحت میشع خیلی ...بعد موقع غذا خوردن هم میگه هروقت تو بخوری من شروع میکنم 

امروزم رفته بود بیرون شهر یه جایی که ۴ ساعت با اینجا فاصله داشت با اینکه خیلی خسته بود ولی اومد منو ببینه بریم بیرون 

من اینجا اومدم مسافرت 

قراره چند روز دیگه برم میگه یکم بیشتر بمون خودم برات بلیط میگیرم 

یا وسط چتمون به شوخی گفت سفره عقدمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ روزه اشنا شدی بعد فک‌می کنی خیییلی عاشقته؟؟ تا تو غذا نخوری نمیخوره؟؟؟ باور نکنیا قصدش معلومه ک چیه.. اول حسابی دلبستت می کنه بعد ازت سواستفاده می کنه بعد ترکت می کنه.. تو می مونیو یک دنیا رنجو درد.. گول نخور

باید صبر کنی ببینی به مرور زمان چه اتفاقی میوفته

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏