2777
2789
عنوان

دوست پسرم چرا اینطوریه این عاشقه واقعا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 25 پست

کلا تو ۳روز کلی بیرون رفتید عاشقم شدین؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ روزه اشنا شدی بعد فک‌می کنی خیییلی عاشقته؟؟ تا تو غذا نخوری نمیخوره؟؟؟ باور نکنیا قصدش معلومه ک چی ...

نمی‌دونم آخه رفتاراش نرمال نیس ...خودم حسم معمولیه اما این خیلییییی زیادی احساسیه..

نمی‌دونم آخه رفتاراش نرمال نیس ...خودم حسم معمولیه اما این خیلییییی زیادی احساسیه..

خب عزیزم گولشو نخور هرچی زودتر یا رابطتتو تموم کن یا یخوروه ارومتر پیش برین.‌ اصلن هم بهش دل نبند ک اخرش تو ضرر می کنی.. ببین اگ تا کمتر از یک خفته دگ از رابطه هم نخاست

سه روزه اخه😐، بابا ادما تا چندین سال فیلم بازی میکنند، ساده نباش خواهر، خیلی زوده الان

من حسم معمولیه ولی رفتاراس اون یکم عجیبه 

آخه من حضوری ام دیدمش متوجه شدم عاشق ک سه روزه نمیشه ولی خوشش میاد انگار

من حسم معمولیه ولی رفتاراس اون یکم عجیبه  آخه من حضوری ام دیدمش متوجه شدم عاشق ک سه روزه نمیشه ...

همینطور معمولی بمون، کمی بفهمه حس گرفتی تغییر میکنه پس وا نده حتی علاقمند شدی، ببشتر بشناسش 

چندسالتونه؟؟؟هستن زوجایی که بعد چندسال زنگی مشترک هنوز همو نشناختن تو چجوری تو سه روز میگی شناختمش.ایشون عاشق نشدن درگیره هیجانات زودگذرن تب تندیه که زود عرق میکنه ولیکن اتیشش تورو میسوزونه حواستو جمع کن

قلب موجود وحشییه ، واسه همینه ڪه دنده هامون مثل یڪ قفس عمل میکنه !