2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما یه هنر خوب چی توی خونه انجام بدم؟ مثل خیاطی و...

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

من كم بيش

من یه خونه داشتم به اسم خودم بود شوهرم هی منو آوردو برد وکالت خونه و دفترخونه و این چیزا به بهانه های مختلف مشتری برا خونه و این چیزا یکی دوتا کاغذ امضا کردم میخاستم بفروشمش.بعد یه مدت فهمیدم شوهرم یجوری ازم وکالت گرفته ک یعنی بدون من بتونه خونه رو بفروشه ک من اجازه داده باشم بهش و فهمیدم خونه رو فروخته  میتونم ازش شکایت کنم یا چیکار میتونم بکنم اصلا،؟؟؟؟

یعنی نمیدونستم ب خودش وکالت داده چون زیاد ز این چیزا سردر نمیاوردم اگه بخام میتونم کاری کنم حتی اگه ...

گلم شما چون با سواد هستین 

اثبات اینکه از این موضوع بی اطلاع بودین و امضا کردین خیلی سخته و به عبارتی غیر ممکن

ای بلای تو به جانم،که تو جانی و جهانی❤️🧿
من یه خونه داشتم به اسم خودم بود شوهرم هی منو آوردو برد وکالت خونه و دفترخونه و این چیزا به بهانه ها ...

اره ميتوني شكايت كني هم از دست شوهرت هم دفترخونه ك با كلاهبرداري ازت امضا گرفتن فقط يكم اثبات ميخواد ك با وكيل خوب ميتوني چقد ساده بودي اول بخون بعد امضا كن اصلا سمت دفتر خونه نرو خداي نكرده مهريتم ميبخشي

چون به موجب سند رسمی وکالت دادید قابل انکار و تردید نیست. اگه وکالت بلاعزل نباشه میونین ایشان را عزل کنید . اما اگه بلاعزل باشه برای اینکه شوهرتون نتونه خونتون را بفروشه به کسی که اعتماد دارید مثل پدر یا مادر با سند رسمی صلح کنید و بعدش برا شوهرتون اظهارنامه بفرستید.