ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خانوما یه هنر خوب چی توی خونه انجام بدم؟ مثل خیاطی و...
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕
من یه خونه داشتم به اسم خودم بود شوهرم هی منو آوردو برد وکالت خونه و دفترخونه و این چیزا به بهانه های مختلف مشتری برا خونه و این چیزا یکی دوتا کاغذ امضا کردم میخاستم بفروشمش.بعد یه مدت فهمیدم شوهرم یجوری ازم وکالت گرفته ک یعنی بدون من بتونه خونه رو بفروشه ک من اجازه داده باشم بهش و فهمیدم خونه رو فروخته میتونم ازش شکایت کنم یا چیکار میتونم بکنم اصلا،؟؟؟؟
من یه خونه داشتم به اسم خودم بود شوهرم هی منو آوردو برد وکالت خونه و دفترخونه و این چیزا به بهانه ها ...
اره ميتوني شكايت كني هم از دست شوهرت هم دفترخونه ك با كلاهبرداري ازت امضا گرفتن فقط يكم اثبات ميخواد ك با وكيل خوب ميتوني چقد ساده بودي اول بخون بعد امضا كن اصلا سمت دفتر خونه نرو خداي نكرده مهريتم ميبخشي
چون به موجب سند رسمی وکالت دادید قابل انکار و تردید نیست. اگه وکالت بلاعزل نباشه میونین ایشان را عزل کنید . اما اگه بلاعزل باشه برای اینکه شوهرتون نتونه خونتون را بفروشه به کسی که اعتماد دارید مثل پدر یا مادر با سند رسمی صلح کنید و بعدش برا شوهرتون اظهارنامه بفرستید.