2777
2789
عنوان

دختر کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 14677 بازدید | 95 پست
کاشت رفتم گفتن ایقد بانک موهات ضعیف نمیشه کاشت کرد و برای خانم هایی با کچلی هورمونی و ارثی جوابگو نی ...

اسارتر الان موهات تو چه وضعیه؟من بخاطر موهام خیلیییی غمگینم.قانون جذب روت اثر گذاشت؟

شاغل نیستی؟ اگر پدر یا مادرت حقوق بگیرن خیالت راحت باشه بعد هزار سال اگر فوت کردن حقوقش واسه شمامی م ...

سلام عزیزم منم ریزش موهام مثل شماست میشه درخواست دوستیم قبول کنی

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم دختری هستم 38ساله ، من از 14سالگی موهای سرم شروع به ریزش کرد و بعد از چند سال کاملا پوست سرم پیدا شد کاملا کم پشت شده کلی دکتر رفتم کلی دارو خوردم کلی ازمایش دادم ، هرراهی برای درمان   که فک میکردم و میگفتن خوبه انجام دادم کلی هزینه‌کردم درست نشد که نشد سالها حال روحیم بد بود خواستگار ام رو رو کردم دوست و آشنا گفتن این کارو نکن این مشکل موهاتو باهاشون در میان بزار قبول میکنن چیزی که نیست من به هر کس گفتم رفت و پشت سرشو نگاه نکرد  حالم خیلی بد شد پدر و مادرم هم همیشه غصه منو دارن 

چند وقت پیش با خودم فکر کردم دیدم هیچ کدوم از اون ادمهایی که خواستگاری من اومدن و رفتن  یا جوابشون کردم هیچ کدوم ادم من نبودن با هر کدوم زندگی میکردم حتی اگر وشکل مو هم نداشتم نمیتونستم بهاشون زندگی کنم و خدا رو شکر میکنم که این مشکل رو داشتم و وارد زندگی با اون ادمها نشدم واقعا از این لحاظ برای من خیر بود 

قبلا خیلی احساس تنهایی میکردم با خودم فکر کردم من احتیاجی به کسی ندارم همین طوری هم خوشبختم و از زندگی لذت میبرم من این فرصت رو دارم که رشد کنم تلاش کنم مهارت یاد بگیرم  زندگی که همش ازدواج نیست ، ازدواج یک جنبه از زندگیه همه ی زندگی نیست من هم مثل تو دوست عزیز از تنهایی وحشت دارم ولی با خودم میگم که خدا هست خدا همه کس ماست تا خدا هست نباید احساس تنهاایی کرد دیگه حرف مردم برام مهم نیست ، قبلا از ترس اینکه کسی موهامو ببینه باشگاه نمیرفتم الان میرم یه هد درست کردم میبندم و ورزش میکنم اصلا هیچ کس نمیفهمه منم اصلا دوست ندارم از کلاه گیس یا چیزای دیگه استفاده کنم چون اون رو  بخشی  از وجود خودم  نمیبینم از اینکه خودم نباشم بدم میاد من اینو پذیرفتم که این مشکل وجود داره دیگه برای درست کردنش تلاش نمیکنم ولی نمیزارم این مشکل منو از پا در بیاره و زندگیمو متوقف کنه من به ازدواج و بچه دیگه فکر نمیکنم و خیلی راحت تر زندگی میکنم خیلی آرام تر شدم من قبلا خیلی استرس و نگرانی داشتم زندگی برام یه جهنم واقعی بود الان دیگه راحت شدم اگر قراره من به عنوان یک انسان با مو معنا بشم و به خاطر چهار تار مو همه ازم فرار کنن بزار فرار کنن برام مهم نیست و این موضوع رو به عنوان یه فرصت برای شناخت ادمهای اطرافم میدانم کسی که وجود من شخصیت و ادب و شعور من رو نادیده بگیره به خاطر چها ر تا مو کم و زیاد آدم زندگی نیست دوست عزیزم خودت رو عذاب نده من هم مثل تو زنج زیادی کشیدم اما دیگه نمیخوام رنج بکشم 

کچل بودن برای یه دختر خیلی زیبا و جذابهستش ولی یسری راهکار گیاهی خیلی موثره خواستین پیامم بدید تا در حد خودم راهنماییتون کنم ولی خود کچل بودنم بنظر من جذاب و زیباعه خیلی