2777
2789
عنوان

دختر کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 14678 بازدید | 95 پست

نمیشه ک سر ی مو خودتو از تشکیل زندگی محروم کنی دخترخوب!!

کلاه گیسی ک خودت داری نه

برو ارایشگاه ی سری سالن ها با چسب های قوی میزنن خیلی طبیعی و اصلا نمیکنه و حالت ترمیمی داره ماه ب ماه مثلا

بهتره از هیچی ک

گیرم هوای پر زدنم هست،بال کو؟🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش بخوای من از چیزهای مصنوعی بدم میاد کلا وقتی کلاه گیس میزارم حالم بد میشه و حساس خفگی دادم احسل ...

سلام عزیزم شما تونستین موهاتون رو درمان کنین ؟اگه آره کارهایی انجام دادین رو به منم بگین لطفا 

عزیزم منم مشکل هورمونی داشتم غلط کردن گفتن درنان نداره من یک دوره خوردم هورمونم تنظیم شد.غلط کردن.باید بری دکتر غدد.برات تنظیمش میکنه بعد خواستگارا تو ادم نبودن بی شعور بودن.وگرنه من این مشکلو داشتم به خواستگارم گفتم.گفت اصلا مهم نیست قرار نیست با موهات زندگی کنم.تو دوران هایی از زندگیم به قدری ریختن باز در اومدن.الان موهام کمه ولی یک هزارم قبلا فاجعه نیست.باید موهامو یک وری بزنم همیشه وگرنه مغز سرم بیرون میاد الان یعنی خوبه اینحوریه قدیم فاجعه بود.عزیزم برو غدد

کاشت رفتم گفتن ایقد بانک موهات ضعیف نمیشه کاشت کرد و برای خانم هایی با کچلی هورمونی و ارثی جوابگو نی ...

توی تاپیکی که در مورد ریزش مو دارم نگاهی بنداز به دردت می خوره

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه

عزیزان میشه به لطفی به من کنید و این تاپیکو گزارش بزنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

لطفا هر کی گزارش زد بگه برای سلامتی نی نی قشنگش به ایت الکرسی بخونم❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10342067/بچه-ها-به-دوستم-حسودیم-میشه?postId=274020032

سلام. منم ریزش هورمونی دارم شما چندوقت اسپیرونولاکتون خوردی؟ من بهد از 5 ماه مرتب خوردن تازه ریزش کم شد و بعد شروع به دراومدن کرد موهام

شما تو مدل حرف زدنت آنقدر استرس میباره، همین استرس بزرگترین عامل ریزش مو هست 

بنظرم اول همین که هستی دوست داشته باش و با آرامش داروهاست رو استفاده کن خیلی بهتر میشی، و باید صبور باشی تو درمان این مشکل

پیج مهرنوش مطیعی رو هم دنبال کن مطالبش رو حتما بخون و اگه خواستی ازش رژیم غذایی بگیر 

اب پیاز بگیر 

رزماری هم بجوشون ابشو بگیر

مخلوط کن هر روز اسپری کن روسرت 

هفته دوبار هم زرده تخم مرغ محلی با نخود خام و یه کم روغن زیتون یه قاشق کوچیک قهوه و یه یه کم پودر حنا مخلوط کن شب ببند روسرت صبح بشور تا سه ماه بعدش هفته ای یه بارش کن موهات قد کوه نشد بیا منو لعنت کن