2777
2789
عنوان

مغزم سوت کشید😑😑😑😑

259 بازدید | 24 پست

یه کلیپ دیدم تو اینستا با عنوان والدین نمیذارند فرزنداشون ازدواج کنن که مثلا سنگ انداختنا و توقعات بالا از والدینه جوونا باهرشرایطی راضی به ازدواجن شست و شو مغزیه که از همه جهات میکنن تو مغز ایرانی ها بخصوص جوونا

گزارش گرفته بودن از دخترای جوون و پدر مادرا که یه پسری پنج تومن درامدشه میتونه یه خونه پنجاه متری هم اجاره کنه خانواده ها و خودشونم تو همه چی تفاهم داشته باشن آیا دختر میدید؟ مادر پدرا هممممه گفتن نه دخترا هممممه گفتن اره حتما چرا که نه

لطفا درخواست دوستی ندید

لینک شو لطفا میزاری عزیزم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترا تو رو خدا حرف بزرگترا رو گوش کنید بااین خیالا دل نسپارید برید که عشق مهمه با هم میسازیم زندگی رو مگه بزرگترا اولش چی داشتن بخدا بزرگترا تجربه دارن علم دارن به زندگی میتونن قبل و با الان مقایسه کنن که میگن نه

لطفا درخواست دوستی ندید

وای😃😂😂😂😂

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

من چند وقت پیش مامانمو داداشم همینو میگفتن و راضی هم بودن

من با حرص میگفتم نهههه

اوناهم می‌خندیدم میگفتن بعداً عاقل میشی😑🤣

زندگی چقدر شبیه ماسولست،سقف خیال یکی کف روزمرگی یکی دیگست✨

اره منم این کلیپو دیدم بنظرم دلیل مخالفت پدرا اینه ک خودشون پر از کمبود و عقده اند حالا میخان ارزوهاشونو برای بچه هاشون براورده کنن مثلا یه پدری میگف حداقل درامدش باید 20 تومن باش بعد گزارشگر پرسید خودت وقتی زندگیتو شروع کردی چی داشتی گف هیچی😐😑😑

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
دخترا تو رو خدا حرف بزرگترا رو گوش کنید بااین خیالا دل نسپارید برید که عشق مهمه با هم میسازیم زندگی ...

عزیزم دیگه اگه بخوایم اون بدبختایی که دارن از صفر شروع میکنن رو کسی نبینخ که گناه نکردن زندگی رو باید باهم بسازن بنظرمن اوضاع الا فرق کرده 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

اخه پنج بگیره دو بده اجاره سه میمونه خوراک و پوشاک و قبض باید قید مخمونی و مسافرتو بزنن هیچ

مریض نباید بشن اصلا!!!!

تازه سر سال که کلی میاد رو یپول پیش هم پس انداز کنن

هیچ وقتم نمیتونن خونه دار شن که!!!!!

بچه رو بگو که خودش کلی خرج و مریضی داره هی لباساش کوچک میشه ندارم نمیفهمه وسایل و تفریح میخواد

لطفا درخواست دوستی ندید
اره منم این کلیپو دیدم بنظرم دلیل مخالفت پدرا اینه ک خودشون پر از کمبود و عقده اند حالا میخان ارزوها ...

عزیزم هیچی چهل سال پیش با الان یکیه بنظرت!!

اون موقعا خونه چند سال به چند سال گرون میشد الان چند ماه به ماه

خوراک هم همینطور

شوهرم میگه هشت سال جنگ قیمت مواد غذایی تغییر نکرد بنظرت باالان یکیه؟

لطفا درخواست دوستی ندید
اخه پنج بگیره دو بده اجاره سه میمونه خوراک و پوشاک و قبض باید قید مخمونی و مسافرتو بزنن هیچ مریض نب ...

الان وضعه بیشتر پسرا همینه ، با این اوصاف موهای دخترا در انتظار یه پسر با حقوق ۳۰ تومن و خونه و  ماشین سفید میشه 

عزیزم دیگه اگه بخوایم اون بدبختایی که دارن از صفر شروع میکنن رو کسی نبینخ که گناه نکردن زندگی رو بای ...

دقیقا بنظرمن باید اول یه نگاه ب خودمون بندازیم ببینیم خودمون تا این سن چقد پول و درامد داریم بعد یه ذره بیشتر از اونو از پسر توقع داشته باشیم ن اینک خودمون یه قرون درامد نداشته باشیم بعد از پسر مردم توقع زندگی لاکچری داشته باشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️