2777
2789
عنوان

مغزم سوت کشید😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست
الان وضعه بیشتر پسرا همینه ، با این اوصاف موهای دخترا در انتظار یه پسر با حقوق ۳۰ تومن و خونه و &nbs ...

نه ۳۰ میلیون ولی بقول خانومه ۱۰ میلیون خط فقره

یا باید خانوم هم شاغل باشه که والا اون دخترا هیچکدوم بهشون نمیخورد یا باید خانواده ها کمک کنن غیراین باشه واقعا نباید قبول کرد!

اونام تو خودشون کمک کردن و تو دختراشون کار کردنو نمیبینن که میگن دیگه

لطفا درخواست دوستی ندید
دقیقا بنظرمن باید اول یه نگاه ب خودمون بندازیم ببینیم خودمون تا این سن چقد پول و درامد داریم بعد یه ...

بله همیطوره . یه جورایی تو ایران جا افتاده که مرد باید همه چی داسته باشه و خرج بده و همه چی بااونه برا همینه خیلیا توقع بالا دارن. خوب خیلیام اون شانسی که پسرای پولدار دلن رو ندارن چه کنن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره منم این کلیپو دیدم بنظرم دلیل مخالفت پدرا اینه ک خودشون پر از کمبود و عقده اند حالا میخان ارزوها ...

دقیقا منم همین فکرو کردم

درحالی ک بنظر من شرایطی ک نام میبردن معقولانه بود  منم باشم قبول میکنم

البته من ساکن یه شهرستانم نه تهران

تو ورژن ما هنوزم میشه با پنج تومن زندگی خوبو معقولی داشت

منکه خیلی تعجب کردم

50 متر خونه هم کم نیست. متناسب باهاش جهیزیه میدم

ب عزیزم هیچی چهل سال پیش با الان یکیه بنظرت!! اون موقعا خونه چند سال به چند سال گرون میشد الان چند ...

بنظرمن ادم از یه پسر 25 تا 35 سال نباید انتظار داشته باش امکانات خونه باباشو براش فراهم کن چون باباش به اندازه سن اون پسر فقط کار کرده 

حرفتو قبول دارم زندگی خیلی سختتر شده اما جوونا باید از تجملات های بیخودی و.... بزنن و از صفر باهم شروع کنن و برای رسیدن ب یه زندگی خوب تلاش کنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
نه ۳۰ میلیون ولی بقول خانومه ۱۰ میلیون خط فقره یا باید خانوم هم شاغل باشه که والا اون دخترا هیچکدوم ...

ربط زیادی به حقوق نداره ، ممکنه یه زن با ماهی ۲۰ تومن حقوق شوهرش هم نتونه خونه رو مدیریت کنه از بس ولخرجه ، یه زن هم ممکنه با ۵ تومن بتونه ، به نظر قضیه کافی بودن پول بیشتر به مدیریت خانما ربط داره ، اگه دختر میگه میتونم با ۵ تومن بسازم حتما میتونه که میگه 

دقیقا منم همین فکرو کردم درحالی ک بنظر من شرایطی ک نام میبردن معقولانه بود  منم باشم قبول میکن ...

تو شهرستان میشه ولی تهران نه

شهرستان الان درامد معمول پنج میلیونه؟ فکر میکنم درامد ایده الی باشه

لطفا درخواست دوستی ندید
ربط زیادی به حقوق نداره ، ممکنه یه زن با ماهی ۲۰ تومن حقوق شوهرش هم نتونه خونه رو مدیریت کنه از بس و ...

الان داریم کف قضیه دو میگیم یعنی بساز باشه طرف اینا اخه فک کنم فقط پول مانتو و کتونیشونو حساب میکنن با عشق و حالای تعطیلات و جشن تولدا و کافی شاپ رفتنا که میگن میشه مریضی و افزایش پول پیش و پس انداز برای خانه دار شدن و بچه و... حساب نمیکنن

لطفا درخواست دوستی ندید
تو شهرستان میشه ولی تهران نه شهرستان الان درامد معمول پنج میلیونه؟ فکر میکنم درامد ایده الی باشه

تو  فیلمه میگفت خونه ی پنجاه متری داره یا فک کنم گفت پول رهن یه پنجاه متری داره. ینی کرایه خونه نمیداد و 4 تومنم ماهانه حقوق داشت...ولی پدر مادرا گفتن نه

من مرکز استانم. اره خوبه. ما تقریبا همین حدودیم

لباسام همیشه نوعه. بهترین مارک لوازم ارایشو دارم.

همیشم رستوران و کافی شاپ میریم البته مجردم من

تو  فیلمه میگفت خونه ی پنجاه متری داره یا فک کنم گفت پول رهن یه پنجاه متری داره. ینی کرایه خونه ...

گفت رهن اگه اجاره نده و تا سالها بچه نیارن و قناعت کنن تفریح نکنن اره اینجوری میشه یکم به ثبات برسونن زندگیشون رو البته بازم نمیتونن میلیارد جمع کنن برا خونه دار شدن تو تهران

لطفا درخواست دوستی ندید
تو شهرستان میشه ولی تهران نه شهرستان الان درامد معمول پنج میلیونه؟ فکر میکنم درامد ایده الی باشه

تهران با این حقوق نمیشه عزیزم

نه معمول نیست

خیلیا با دو تومن زندگی میکنن