2777
2789
عنوان

ازشهرکردکسی هست؟سوال دارم

1263 بازدید | 31 پست

کسی مامای خصوصی خوب سراغ داره معرفی کنه؟؟☹اصلاتجربه هیچی ندارم 

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان فرخشهر یه مامای خوب و باحوصله ومهربون بود ولی اصلا یادم نیس اسمشو.ولی بری احتمالا هست هنوز ...

مرسی دیگه☹🤣داخل بیمارستانه ادرس چیزی که من پیداش کنم تاحالاکه ندیدم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
خب اصفهان ماما خوب چی داره اگه شهرکردنبودبیام اونجا

دکتر زنان : زهرا شیخ الاسلام

یکی از بهترین دکتر های زنان هستن

زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
دکتر زنان : زهرا شیخ الاسلام یکی از بهترین دکتر های زنان هستن

همون برامامای همراه برازایمان بالاسرادم میاد؟کدوم بیمارستانه

همون برامامای همراه برازایمان بالاسرادم میاد؟کدوم بیمارستانه

خودشون دکتر هستن ، بیمارستان رو نمیدونم ولی محشرن

زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
مرسی دیگه☹🤣داخل بیمارستانه ادرس چیزی که من پیداش کنم تاحالاکه ندیدم

خب برو اونجا تو کلینیک.نوبت بگیر برا ماما.رفتی پیشش بپرس ببین ماماهمراه میشه یا همکارش رو معرفی کنه

خب برو اونجا تو کلینیک.نوبت بگیر برا ماما.رفتی پیشش بپرس ببین ماماهمراه میشه یا همکارش رو معرفی کنه

خب ممنون میرم بپرسم اصن چجوریه امایه شماره اسمی چیزی میخام پیداکنم یه مامایی که ازش راضی باشن.اخه خیلیادرستم اینجابخیه نمیزنن عین موش ازمایشگاهی رفتارمیکنن باادما

خب ممنون میرم بپرسم اصن چجوریه امایه شماره اسمی چیزی میخام پیداکنم یه مامایی که ازش راضی باشن.اخه خی ...

ولی اگ میخای بیمارستان دولتی بری فرخشهر خیییییلی بهتر از هاجره.یعنی از همه لحاظ بهداشت رسیدگی و...