2777
2789
عنوان

پوست شفاف

324 بازدید | 34 پست

پوست صورتم سفیده وحساس ونازک،هرچی بزنم سریع قرمز میشه،ی مدت داکسی سیکلین خوردم،الان باز جوشای قرمز وگنده میزنم،جای جوشم دارم،دو سه روزه اسکراب اردن میزنم ولی خب درکنار ش جوش جدیدهم هست،میخام صابون استفاده کنم چ صابونی خوبه هم واس جوش هم جاش؟؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

منم مثل شمام لایک کن

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

منمدمشکل شمارو دارم

صورتم سوراخ سوراخه پرازجای جوش وخود جوش😥😥

علت اصلیشو باید بدونی تا درمان کنی

مال من هورمونیه😢

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک نکنم صابون برا نوع پوست شما که حساسه خوب باشه 

اسکراب هم معمولا پوست های حساس استفاده نمیکنن 

ژل شستشو بگیرید

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
منمدمشکل شمارو دارم صورتم سوراخ سوراخه پرازجای جوش وخود جوش😥😥 علت اصلیشو باید بدونی تا درمان کنی ...

ازکجا بدونم هورمونیه؟قبلن دکتر گف تا بیست پنج سالگی میزنی،من بیست سالمه صورتم داغون شده

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

عزیزم اول برو دکتر ببین مشکل هورمونی داری یانه.من خودمم همینطوربودم مشکل هورمونی دارم ولی خب باداروهای شیمیایی کلا بهم ریختم.ازژل پانژل استفاده کن برای جوش های فعالت خیلی عالیه.برای جای جوش ازپماد ترتینویین فقط شبهااستفاده کن فقطم روخودجای جوش چون پوستت نازکه.اگرم مشکل هورمونی داشتی ازقرص ویتاگنوس یاآگنوگل استفاده کن

فک نکنم صابون برا نوع پوست شما که حساسه خوب باشه  اسکراب هم معمولا پوست های حساس استفاده نمیکن ...

ژل شستشو لافار خریدم احساس کردم نمیفته،گذاشتم کنار،یدونه دکتر فوم شستشونوشت چندان تغییر احساس نکردم،بخدا نمیدونم چیکارکنم ناشتا کاسنی ستاره میخورم فایده ندارع

عزیزم اول برو دکتر ببین مشکل هورمونی داری یانه.من خودمم همینطوربودم مشکل هورمونی دارم ولی خب باداروه ...

پانژل زدم عین سوختگی جاش موند،،اگ هورمونی باشه خوب میشه؟؟دوست دارم عین چندسال پیش صورتم صاف شه