2777
2789
عنوان

پوست شفاف

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 34 پست
با کفش رو فرش رفیتید

؟؟؟؟ینی یچی ایسگاکردی

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ژل شستشو لافار خریدم احساس کردم نمیفته،گذاشتم کنار،یدونه دکتر فوم شستشونوشت چندان تغییر احساس نکردم، ...

ناشتا ،خاک شیر +اب گرم ،چند هفته متوالی مصرف کنین 

اگه مشکل از کبد باشه تا حد زیادی رفع میشه

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

جای جوشم باید ی دوره ی طولانی تحت نظر باشین تا میکرو نیدلینگ و سابسیژنو اینارو براتون انجام بده ک خیلی هم الان هزینشون زیاد شده 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪

اسکراب استفاده نکن.اگه پوستت چرب یامختلطه ازصابون ضدجوش نوباکتر یا پن اوریاژ استفاده کن.از کرم پودر استفاده نکن.ضدآفتاب چرب استفاده نکن.تغذیه سالم استفاده کن فست فود وشکلات و....نخور.

هرصبح قبل ازناشتا آبجوش وچندقطره آبلیمو

یا خاکشیر وآب ولرم بخور.

یبوست نداری؟

[QUOTE=183557323]صابون صورتو خشک میکنه و خشکی پوست باعث جوش زدن میشه باید یه ژل شستشو مخصوص صورت بگیری خواهر زادم۱۴س ...[/QUOTEممن پوستم چربه ماست بزنم بدترمیشه،،

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
[QUOTE=183557323]صابون صورتو خشک میکنه و خشکی پوست باعث جوش زدن میشه باید یه ژل شستشو مخصوص صورت بگی ...

ماست کم چرب بزن حالا امتحان کن شاید خوب شد واسه خواهر زادم خوب شد 

کلا پوست های سفید هرکدوم یه مشکلی دارن

همیشه دوست داشتم سبزه میشد رنگ پوستم،

ازکجا بدونم هورمونیه؟قبلن دکتر گف تا بیست پنج سالگی میزنی،من بیست سالمه صورتم داغون شده

ازمایش باید برات بنویسه

اگه هورمونات بالا پایین باشن یکی از عوامل جوش زدنه

که با قرص مخصوص کنترل میشه

من چون توی اقدام برای بارداری هستم نمیتونم هرقرصی یخورم بع همین علته که الان صورتم داغونه😥

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اسکراب استفاده نکن.اگه پوستت چرب یامختلطه ازصابون ضدجوش نوباکتر یا پن اوریاژ استفاده کن.از کرم پودر ...

آبجوش وابلیمو بخورم لاغر نشم؟؟چون همینجور وزنم کمه،تغذیه ام ک تقریبا توش هلع هوله هست ولی ن زیاد،یبوست ندارم،نمیدونم دردم چیه

[QUOTE=183557960]ازمایش باید برات بنویسه اگه هورمونات بالا پایین باشن یکی از عوامل جوش زدنه که با قرص مخصوص کنترل م ...[/QUOTE آخه هر دکتری رفتم گفتم آزمایشی بنویسید شاید من ب چیزی حساسیت دارم گفتن نه ،ننوشتند فقد داکسی سیکلین و آزیترومایسین محلول کلیندامایسین دادن،شما دکتر خوب توهمدان نمیشناسی؟