2777
2789
عنوان

آیا ی دختر15یا16ساله حق داشتن

223 بازدید | 20 پست

ی گوشی شخصی رو نداره؟ 

خستم شده آنقدر با پدر و مادرم کلنجار رفتم 🥺😪

درسته نگرانن

من هیچ کار خاصی توگوشی نمی کنم اما اونا بازم حساسن و اعتماد ندارم

مثلا الان من تبلت دارم، ب مامانم گفتم مامانم سال دیگه میشه ی گوشی بگیرین برام خستم شده آخه خودتون میدونین حملش سخته بعدن حافظه اش مال من کمه 

سخته بخدا

گفت نهههههه تا 10سال دیگه هیچکی برات گوشی نمیخوره اینو بدون😑

همش دنبال نا امید کردن منه

اخع چرا؟؟؟ 

بهتر  ک نداری 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تبلت دارم از خدامهههه

چیه گوشی فسقلی آدم چشش کور میشه.؟!

منم هیچ وقت یه روزی فک نمیکردم۱۳ سالگی برام تبلت بگیرن مامانم میگف تا دانشگاه! الان ۲ ، ۳ ساله تو شُکم 🙂😂😂😂

منم اولین گوشیم ۱۹ سالگی گرفتن برام ...مامانت داره غیر منطقی حرف میزنه یعنی چی تا ده سال دیگه هم کسی زرتت نمیگیرع ...  الان خوبه که نداری ولی دانشگاه قبول شدی دیگه حتما لازم داری 

کم کم راضیش کن از منم همین طور بچد تبلت رو بده دستشون بگو ببینن چقدر سنگینه گنده است بهشچن بگو تبلت و گوشی فرقی ندارن اصلا

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.