2777
2789
عنوان

ناامیدم از زندگی

172 بازدید | 13 پست

دلم میخواد تموم میکردم زندگیمو یا خدا خودش جونمو می‌گرفت یا خودم تمومش میکردم فقط جراتشو ندارم انقدر شک و دو دلی تو زندگیمه که نمیتونم هضمش کنم نمیتونم کنار بیام با بعضی چیزا کاش حداقل اگه خدا نمیخواد بمیرم یه امیدی برام بذاره یه چیزی که فکرام تموم بشه 

سرنوشت مثل دیواریه که نمیشه ازش رد بشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😔😔😔😔 یه خورده با ادم های شاد رفت امد داشته باشین‌ 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

گاعی اوقات اینجورحالتی دست میده به ادم قوی باش گلم 

آره اما وقتی که دیگه خیلی شدید میشه ولی من کلا هرروز بهش فکر میکنم دیگه امروز خیلی زیاد 

اینجا تازه روز خوشه برامون😐💔اون دنیا چوب میکنن تو استینمون... پس فکررشو بیرون کن از سرت... حالا مش ...

مشکلم گفتنی نیست یه درد دیگه ام همینه 

ندارم کسیو غیر از شوهرم و مامانم با اونم که اصلا نمیشه حرف زد 

میام اینجا حرف میزنم یکم حداقل خالی میشم انقدر حرف تو دلم هست که نمیشه بگم 

آره درسته 😞

فدای تو بشم🙂💖غصه نخور... منم اگ بخوام بگم تا صب باید بشینی پای حرفام... یه وجه مثبتی ک داره اینه ک میگن تو این دنیا حتی اگ یه خار هم بره تو پات میشه کفاره گناهانت و اون دنیا از عذاب کارهای بدی ک کردی جلوگیری میشه... همین احساس غمی ک داری شاید جواب یه کار بد باشه و تو همین دنیا جوابشو داری میبینی و میری،نمیخام بگم من مریم مقدسم هاا من خودمم عین توهم، نا امید نا امید ولی چ میشه کرد

فدای تو بشم🙂💖غصه نخور... منم اگ بخوام بگم تا صب باید بشینی پای حرفام... یه وجه مثبتی ک داره اینه ک ...

نمیدونم چی بگم دارم از غصه دق میکنم ولی کاش میمردم خسته شدم به خدا