2777
2789
عنوان

پارسال همین موقع عکس بی بی چک ام گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 23 پست
عزیزم خداحفظش کنه🤩 برا منم دعا کن زایمانم اسون باشه اخه خیلی میترسم😭

جونم ایشالله 

اصلا نترس 

با یکم ورزش و امادگی روحی جسمی ایشالله بهترین زایمان خواهی داشت

من که ورزش اینا کردم طبیعی بدون برش زایمان کردم سریع هم بلند شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه تستم مثبت شده خدا کنه سال دیگه این موقع بچه منم صحیح و سالم تو بغلم باشه

جونمممم به سلامتی 

سال دیگه بچه بغلی پس

مثل ثبتش کن حس امسال و سال دیگه ات رو خیلی جالبه 🥰🥰

واقعا؟؟ چه خوب  چه ورزشایی؟ از چن هفتگی باید شروع کنم؟ اخه ما خانوادگی سخت زاییم☹

بدن که رو فرم باشه زایمان هم خوب انجام میشه 

لگن خیلی تو زایمان مهمه ورزش های لگنی انجام بدی که لگن رو فرم بیاد حتی اگه موقع زایمان زور زیاد هم نزنی بچه خودش راحت از لگن پایین میاد 

حالا ورزش های لگنی میشه اسکوات بشین پاشو حرکات چپ و راست پا 

حرکات کششی پشت و پهلو برای ستون فقرات خوبه که فشار کمتری بیاد چون بیشترین درد زایمان تو کمر و پشته بهتره پس ستوت فقرات نرم و اماده باشه 

بهترین زمان از هفته ۳۰ هست شروع کنی 

میتونی زیرنظر ماما به صورت آنلاین ورزش انجام بدی از خونه که یه موقع یه حرکت اشتباه نزنی 

میتونی فیلم های ورزش های بارداری دانلود کنی انجام بدی ولی قبلش از دکترت بپرس وضعیتت چطوره و موردی نداره ورزش کنی یا نه 

کلا کسایی که از قبل بارداری ورزشکار نبودن نباید زیاد حرکات پیچیده و سنگین بزنن یهو باید ملایم و ممتد باشه 

همه اینها به کنار به نظرم امادگی روحی هم باید داشته باشی به خودت بگی من میتونم من نمیترسم امادگی روحی خیلی مهمه که اماده هر شرایطی باشی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز