2777
2789
عنوان

به نظر شما برا برادر شوهر چیکار کنم

499 بازدید | 35 پست

دوستان من ترک هستم و معمولا ترک ها خیلی به ازدواج فامیلی یا نهایتا با یک طایفه دیگه علاقه دارن و به ندرت با غریبه ازدواج میکنن و متاسفانه این رسم غلط به نسل های بعدی بدون داشتن اگاهی منتقل میشه و عقیده اون ها اینه که نمیشه به غریبه ها اعتماد کرد

بردار  شوهرمم هم دچار همین مشکل شده چون از بچگی با این طرز تفکر بزرگ شده متاسفانه برا ازدواج به مشکل خورده

هم کار عااالی داره هم ماشین هم خونه حتی از نظر جسمی و روحی هم خیلی سالم و اکیه

تحصیل کرده و اصلا اهل هیچ کاری هم نیست ولی نمیتونه به هیچ دختری به جز قوم خودش دل ببنده و مشکل کار اینجاست که تو قوم هاش کسی مناسب خودش نیست واقعا و بنده خذا خیلی به مشکل خورده

چون مثل برادرمه خواستم از شما راهنمایی بگیرم یه جوری قانعش کنم چون نسبتا ادم منطقی هست 

پیش مشاور هم رفته و باز هم کارش حل نشده 

شما میگید چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هانکی شهریدنسیز باجی ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

اسی شاید هنوز موردشو پیدا نکرده وگرنه انقدر مثل برادرشوهرت هست که یه دفعه از یکی خوششون میاد متحول میشن

قومیت ایناشم مهم نیست الان مثلا من شمالیم به کلا متضاد این معروفیم ولی من تا دلت بخواد دیدم کسی که اینجوریه علتشم نمی دونم خیلی مردا حداقل تو ایران اینن نگرانش نباش