2821
2789
عنوان

خسته شدم

157 بازدید | 13 پست

خسته شدم فکر اینکه چرا به دنیا اومدیم داره روانمو بهم میریزه اعصابم از دست خودم خورده هروخ میخوام برای اینده و زندگیم تلاشی کنم فکر این که اخرش که چی قراره بمیرم مغزمو پر میکنه نمیتونم خوشحال باشم و تلاش کنم این فکر جلوشو میگیره نامزد خوبی دارم میخوام باهاش خوشحال باشم فکر اینکه یه زمانی قراره از این دنیا بریم و جدا بشیم حالمو بد میکنه و ناراحتم میکنه دیگه حالم داره بهم میخوره اگه کسی راه حل و جوابی برای سوالات ذهن من داره جواب بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب خودت بگو تا زنده ام باید ب بهترین حالت ممکن زندگی کنم و ب اهدافم برسم ...این دنیا مزرعه اخرته اینجا کارایی رو انجام بده تا خدا ازت راضی باشه و خودتم احساس رضایت داشته باشی 

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 

سعی کن موزیک گوش بدی برقصی فیلم ببینی مسافرت و تفریح رو جز برنامت بزار

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 
چکار کنم؟

حتما روانپزشک برو

خاله من در اوایل افسردگیش حرف شما رو میزد تا رسید به فکر خودکشی

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
حتما روانپزشک برو خاله من در اوایل افسردگیش حرف شما رو میزد تا رسید به فکر خودکشی

دوستمون درست میگه یه مشاوره برو

۱۰۰ ساله دیگه هیچ کدوممون نیستیم . همه آدمهایی که اطرافت میبینی. همه باید بریم . پس بهش فکر نکن که تا کی هستی و چرا هستی. سعی کن خوش بگذرونی و از زندگی استفاده کنی.

از ۴۰ سال به بعد همه بدنمون تحلیل میره . استخونها پوک میشه. رگها میگیره . چشمها  درست نمیبینه گوشها سنگین میشه . هزار جور درد میگیریم فرسوده میشیم . پس همون بهتر که دیگه اونموقع نباشیم و بریم

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
سعی کن موزیک گوش بدی برقصی فیلم ببینی مسافرت و تفریح رو جز برنامت بزار

با اجازه اسی،دویت عزیزم لطفاً برا تاپیک آخرم گزارش رد می‌کنی،برات صلوات می فرستم

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.
۱۰۰ ساله دیگه هیچ کدوممون نیستیم . همه آدمهایی که اطرافت میبینی. همه باید بریم . پس بهش فکر نکن که ت ...

البته منظورم ۴۰ سالگی نیست که  بمیریم بهتره .

منظورم سن شروع فرتوت شدن انسانه . آغاز میانسالی و بعدش هم پیریه

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
2790
2823
2791
2779
2792