هیلدا جان الان کاملا متوجه شدم چی میگید.
ما دخترها و زن ها، ذاتا نیاز به دیده شدن داریم، برای همین ذاتا جلب توجه میکنیم، مثلا یک پسر 3 ساله اصلا براش مهم نیست چی بپوشه فکر و ذکرش بازی و... هست، اما یک دختر 3 ساله براش مهم هست، رفتارش طوریه که دلبری میکنه هرکی میبینه خوشش میاد، میگه مامان موهام رو فلان جور ببند، اگر دور و برتون بچه کوچک باشه متوجه میشید. این یعنی جلب توجه و نیاز به دیده شدن و اینکه بگند چقدر قشنگی چقدر خوبی در وجود همه ما هست از همون بچگی، مذهبی و غیر مذهبی هم نداره. حالا خدا از ما چی میخواد، میخواداز یک سن به بعد به این رفتار جهت بدیم، نه اینکه از بین ببریم، فقط جایی که مرد نامحرم هست کاری نکنیم که بشه جلب توجه، برای همین یک سری معیارهای پوششی و رفتاری رو برامون تعیین کرده. چون همونطور که ما خوشمون میاد کسی بهمون توجه کنیم، مردها هم ذاتا دوست دارند کسی باشه که دلشون رو ببره، هیچ مردی نمیگه من دوست دارم همسرم شلخته باشه رفتار مردانه داشته باشه ظرافت و دلبری های زنانه در رفتار و گفتارش نباشه.
حالا جامعه سالم چه جامعه ای هست؟ جامعه ای که زنها هرچیزی که برای مردها جلب توجه میکنه رو در پوشش و رفتار، کنترل کنند و انجام ندند. مردها هم سرشون رو بندازند پایین و توی کوچه و خیابان به دنبال رفع نیاز خودشون نباشند که همش به زن ها و دخترها نگاه کنند.
فلسفه حجاب همین هست، یادمه چند سال پیش توی همین سایت یک جمله در امضای یکی از کاربرها از امام موسی صدر دیدم که خیلی تاثیرگذار بود:
"از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش"
و چقدر زیبا بیان کردند که زیبایی های جسمی و زنانگی ما برای یک نفر هست و باید در جامعه طوری باشیم که رفتار و شخصیت ما نمود پیدا کنه(چه برای زن چه برای مرد)
حالا شما ویژگی های مثبتی که در خودتون ایجاد کردید کمتر کسی میتونه ایجاد کنه، برای اینکه این مورد هم کامل کامل بشه که دیگه گلستان میشه، اول دعا کنید و از خدا و امام زمان(عج) کمک بخواید(برای انجام هر کار خوبی یا ترک هر گناه و بدی این مهم ترین و اولین کار هست برای ما) بعد دو تا کتاب پیشنهاد میکنم سعی کنید بخونید حتما.
کتاب اول دختران آفتاب نوشته امیر حسین بانکی
و کتاب دوم زن و چالش های جانعه از امام موسی صدر
وقتی پشت اعتقادات ما، استدلال های محکم عقلی و منطقی باشه، اون اعتقاد در روح و جان ما جای میگیره و تحت شرایط سخت هم پایبند بهش می مانیم
ان شاالله که موفق باشید و عاقبت بخیر اگر از من میپرسید، کارهایی که انجام میدید به مراتب سخت تر از کامل کردن حجاب هست پس کار مهم رو انجام دادید ان شاالله تو این کار هم موفق میشید. من خودم چادر ساده ایرانی و عربی سر میکنم🌷