2777
2789
سلام عزیزم از نظز خودم تنبلی بوده بیشتر و هم اینکه یک زمانی من شروع کزدم اهنگای راک گوش کردن خب می ...

ماشاالله چه اراده ای دارید که همه اهنگ هارو پاک کردید و هندزفری رو پاره کردید👌👏 در مورد موسیقی بد من هم تجربه دارم و خداروشکر از وقتی ترک کردم(که همش کمک خدا و امام زمانمون(عج) بود) خیلی چیزها تغییر کرد.

پس لطفا هرچه سریعتر نمازهارو شروع کنید تاپیک جدید ماهم نماز هست تگتون میکنم ان شاالله🌷

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ماشاالله چه اراده ای دارید که همه اهنگ هارو پاک کردید و هندزفری رو پاره کردید👌👏 در مورد موسیقی بد ...

مرسی عزیزم

اره دیگه از امروز شروع میکنم

مرسی حتما تگم کنین💓🙏🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دیگه انقدر چادرهای متنوع اومده که بالاخره آدم با یکیش احساس راحتی میکنه، من از زمان ورود به دان ...

سلام خانم دکتر

ارادتمندم

ور خدمت شما و استارتر عزیز هستم‌

زنده باشید انشاءالله 

سلام روزتون بخیر خانمای چادری تیپتون تو خونه جلو مهمان چجوریه؟

یا چادر رنگی می‌پوشم.

یا یه مانتو بلند دارم مدل اسلامی، با روسری بلند می‌پوشم

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
من الان 12 روزه که عهد بستم دروغ نگم غیبت نکنم .نمازو روزه هامم سر وقت انجام بدم. اگرم یه موقع هد شک ...

اول اینکه خداروشکر برای این همه تغییر مثبت👌

عزیزم واقعیت این هست که میشه، اما در واقع کامله کامل نمیشه، مثال میزنم، مثلا ما میخوایم یک قرمه سبزی خوب بپزیم، برنجش اعلا هست گوشت و لوبیاش با کیفیت هست همه چیز خوب فقط سبزیش کمی پلاسیده و بد طعم باشه، درسته قرمه سبزی ذاتا خوب و خوشمزه هست اما کیفیت کار میاد پایین درسته؟ 

البته همه ما ایرادات داریم، و اینکه شما اینهمه تغییر مثبت دارید واقعا تشویق داره، اما عالی تر میشه اگر اون مورد رو هم کار کنید. چون حجاب خیلی مهم هست روی فلسفه اش مطالعه کردم که این رو میگم، اما اول باید ببینید چرا نمیتونید حجاب داشته باشید علت دقیقش چی هست؟ این رو بگید تا بشه مسئله رو حل کرد. عادت ندارید یا خجالت میکشید یا سختتون هست یا از برخورد مردم نگرانید و....؟

حالا که عیبت رو ترک کردید این تامیک هم شاید مفید باشه براتون تاپیک ترک غیبت هست.

تاپیک ترک غیبت

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من الان 12 روزه که عهد بستم دروغ نگم غیبت نکنم .نمازو روزه هامم سر وقت انجام بدم. اگرم یه موقع هد شک ...

شدن که میشه ولی کامل نیست. شما که اینقدر خوبی، چرا کامل نباشی؟

لازم نیست حتما چادر بپوشی. مانتوی بلند بپوش با روسری بلند. مانتوی عبایی یا بقیه مانتوهای اسلامی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
مرسی عزیزم اره دیگه از امروز شروع میکنم مرسی حتما تگم کنین💓🙏🌼

ان شاالله😍🌷

نمیتونم رو سرم نگه دارم  مانتوییم

عزیزم میتونید چادر عربی سر کنید خیلی راحت در عین حال گشاد و خوب هست.

اول اینکه خداروشکر برای این همه تغییر مثبت👌 عزیزم واقعیت این هست که میشه، اما در واقع کامله کامل ن ...

راستش دلیل اصلی اینکه نمیخوام سرم کنم اینه که همیشه عاشق تیپای دخترونم که واقعا با چادر جور در نمیاد. یعنی دوست دارم از نظر همه خوش تیپ باشم اینکه اون لباسارو زیر چادر برای خودم بپوشم راضیم نمیکنه. نمیخوام تبرج و.. کنما ولی دست خودم نیست. تیپایی که میزنم با جادر نمیشه و وقتی چادر رم میکنم انگار دور میشم از خود واقعیم. 

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
شدن که میشه ولی کامل نیست. شما که اینقدر خوبی، چرا کامل نباشی؟ لازم نیست حتما چادر بپوشی. مانتوی بل ...

درسته مسئله ی منم همینه که ارادم ضعیفه نمیتونم جلوی خودم و بگیرم و لباسایی که دوست دارم و نپوشم. چتد بار هم چادری شدم یعنی از 14 سالگی تا الان که 19 سالمه .زمان هایی که چادری بودم رو جمع کنیم فکرکنم دو سه سالی بشه.اما بینش فاصله افتاده و نتونستم حفظش کنم. وقتی چادری نیستم ناراحتم که چرا نمیتونم چادری باشم..بعد جادر که سرم میکنم ناراحتم که چرا نمیتونم مثل بقیه دخترا تیپای شادو دخترونه بزنم.. اصلا نمیدونم با خودم چند چندم

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
درسته مسئله ی منم همینه که ارادم ضعیفه نمیتونم جلوی خودم و بگیرم و لباسایی که دوست دارم و نپوشم. چتد ...

کلا دنیا همینه ذات دنیا اینه. همه چی رو نمیشه با همدیگه داشت. باید قبول کنی که یه سری چیزا رو از دست بدی یه چیز دیگه به دست بیاری. حالا باید ببینی چی رو از دست میدی و در ازاش چی به دست بیاری. کدوم ارزشمندتره. کل برتری انسان به حیوان اینه که حق انتخاب داره. بین دو تا علاقه مندیش باید یکیش رو انتخاب کنه. عواقب انتخابش رو هم خودش بپذیره. حالا باید انتخاب کنه که چی رو انتخاب کنه چی رو کنار بذاره. در صورتیکه حیوانات اینجور نیستن. حق انتخاب ندارن پس رشد هم ندارن. رشد مخصوص انسان هست که حق انتخاب بهش داده شده. با هر انتخاب درست یه درجه رشد می‌کنه

راستش دلیل اصلی اینکه نمیخوام سرم کنم اینه که همیشه عاشق تیپای دخترونم که واقعا با چادر جور در نمیاد ...

هیلدا جان الان کاملا متوجه شدم چی میگید.

ما دخترها و زن ها، ذاتا نیاز به دیده شدن داریم، برای همین ذاتا جلب توجه میکنیم، مثلا یک پسر 3 ساله اصلا براش مهم نیست چی بپوشه فکر و ذکرش بازی و... هست، اما یک دختر 3 ساله براش مهم هست، رفتارش طوریه که دلبری میکنه هرکی میبینه خوشش میاد، میگه مامان موهام رو فلان جور ببند، اگر دور و برتون بچه کوچک باشه متوجه میشید. این یعنی جلب توجه و نیاز به دیده شدن و اینکه بگند چقدر قشنگی چقدر خوبی در وجود همه ما هست از همون بچگی، مذهبی و غیر مذهبی هم نداره. حالا خدا از ما چی میخواد، میخواداز یک سن به بعد به این رفتار جهت بدیم، نه اینکه از بین ببریم، فقط جایی که مرد نامحرم هست کاری نکنیم که بشه جلب توجه، برای همین یک سری معیارهای پوششی و رفتاری رو برامون تعیین کرده. چون همونطور که ما خوشمون میاد کسی بهمون توجه کنیم، مردها هم ذاتا دوست دارند کسی باشه که دلشون رو ببره، هیچ مردی نمیگه من دوست دارم همسرم شلخته باشه رفتار مردانه داشته باشه ظرافت و دلبری های زنانه در رفتار و گفتارش نباشه.

حالا جامعه سالم چه جامعه ای هست؟ جامعه ای که زنها هرچیزی که برای مردها جلب توجه میکنه رو در پوشش و رفتار، کنترل کنند و انجام ندند. مردها هم سرشون رو بندازند پایین و توی کوچه و خیابان به دنبال رفع نیاز خودشون نباشند که همش به زن ها و دخترها نگاه کنند. 

فلسفه حجاب همین هست، یادمه چند سال پیش توی همین سایت یک جمله در امضای یکی از کاربرها از امام موسی صدر دیدم که خیلی تاثیرگذار بود:

"از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش"

و چقدر زیبا بیان کردند که زیبایی های جسمی و زنانگی ما برای یک نفر هست و باید در جامعه طوری باشیم که رفتار و شخصیت ما نمود پیدا کنه(چه برای زن چه برای مرد)

حالا شما ویژگی های مثبتی که در خودتون ایجاد کردید کمتر کسی میتونه ایجاد کنه، برای اینکه این مورد هم کامل کامل بشه که دیگه گلستان میشه، اول دعا کنید و از خدا و امام زمان(عج) کمک بخواید(برای انجام هر کار خوبی یا ترک هر گناه و بدی این مهم ترین و اولین کار هست برای ما) بعد دو تا کتاب پیشنهاد میکنم سعی کنید بخونید حتما. 

کتاب اول دختران آفتاب نوشته امیر حسین بانکی

و کتاب دوم زن و چالش های جانعه از امام موسی صدر

وقتی پشت اعتقادات ما، استدلال های محکم عقلی و منطقی باشه، اون اعتقاد در روح و جان ما جای میگیره و تحت شرایط سخت هم پایبند بهش می مانیم

ان شاالله که موفق باشید و عاقبت بخیر اگر از من میپرسید، کارهایی که انجام میدید به مراتب سخت تر از کامل کردن حجاب هست پس کار مهم رو انجام دادید ان شاالله تو این کار هم موفق میشید. من خودم چادر ساده ایرانی و عربی سر میکنم🌷

هیلدا جان الان کاملا متوجه شدم چی میگید. ما دخترها و زن ها، ذاتا نیاز به دیده شدن داریم، برای هم ...

سلام صبحتون بخیر

خیلی خیلی ازتون ممنونم که انقدر وقت گذاشتید و برام توضیح دادید و راهنماییم کردید. امیدوارم خدا به بهترین شکل این محبتتونو جبران کنه

چشم من حتما این دو کتابی که معرفی کردید رو میخونم بازهم ممنونم .حرفاتون خیلی تاثیرگذار بود. ❤

سلام صبحتون بخیر خیلی خیلی ازتون ممنونم که انقدر وقت گذاشتید و برام توضیح دادید و راهنماییم کردید. ...

سلام خواهش میکنم یادم رفت بگم به خاطر همین کارهایی که انجام میدید، باطن حتما روی ظاهر هم تاثیر خواهد گذاشت😍🌹