بانو
بنده نصف خانواده ام بدحجاب هستند پس حرفهایی که میزنم پایه و اساس داره.
شما که علاقه دارید به چادر، یعنی مهم ترین قسمت کار انجام شده فقط اجرا کردنش مانده.
یک چادر پوشیده انتخاب کنید و اگر دارید که هیچ اگر ندارید بخرید، بدون هیچ توضیحی در اولین فرصت سرتون کنید، اگر فکر میکنید ممکنه حرف بشنوید از اطرافیان یا طعنه و کنایه، اصلا توجه نکنید، اون لحظه سه مرتبه بگید "یا امام زمان(عج) کمکم کنید" این رو بگید حتما تا رفتار کسی نتونه ذره ای در تصمیمتون شمارو دچار تزلزل بکنه.
فقط باید ارام باشید نهایتش بگید از انتخابم مطمئن هستم با ارامش و مهربانی.
بهتون قول میدم بعد از مدتی هم احترامتون بیشتر میشه هم محبوبیت، فقط اون اول هاش که ممکنه خجالت و... بیاد صبر کنید و کمی تحمل کنید، و اگر هم بدی کردند مثلا طعنه کنایه زدند شما باز با احترام رفتار و صحبت کنید.
یک چیزی میگم با تمام وجود تجربه اش کردم، رزق و روزی فقط مادی نیست، وقتی کار خوبی میخوایم انجام بدیم، این بزرگترین رزق هست و لطفی هست از طرف خدا و امام زمانمون(عج) که به دلمون انداختند، اگر سریع عملیش کنیم که این رزق برای ما شد، اما اگر دست دست کنیم شیطان کم کم توی ذهن و دل ما اثر میذاره و اون شور و شوق و علاقه اولیه کم میشه و در نهایت از تصمیممون منصرف میشیم. برای همین هم حدیث داریم که کار خوبی که نیت انجامش رو داریم باید سریع تر عمل کنیم بهش.
و قول میدم هرگز از سرکردن چادر پشیمان نشید بلکه هر روز خوشحال تر بشید.
من با دلایل محکمی چادر رو انتخاب کردم پس شماهم که میخواید چادری باشید محکم پشت انتخابتون بایستید، تین رو همیشه به خودم میگم به شما هم میگم یادمون باشید آدمهای ترسو حرفی برای گفتن و مکتبی برای به جای گذاشتن ندارند، شجاع باشیم و فقط از خدا بترسیم نه هیچ کس دیگری. ما کار خوب رو انتخاب میکنیم و با ارامش انجامش میدیم مطمئنا خداوند و اهل بیت علیهم السلام پش ما هستند و تکیه گاهمون هستند و چه تکیه گاهی بهتر از این؟
ما تاپیک جدیدمون در راه هست ان شاالله. تگتون میکنم فکر کنم مفید باشه.
@یکم_یکم