2777
2789

من عاشق چادرم ،اما همسرم اصلا دوست نداره 

مادرم یدونه برام خریده میخوایم بریم مکان های زیارتی سرم میکنم کلی کیف میکنم خود همسرم میگه با چادر چهنازتر میشی ولی خوب کلا چادری بودن منو دوست نداره

ما ملت امام حسینیم💚💚

من خیلی کلیپ دیدم طرف از ناف انگلیس و آمریکا و فرانسه مسلمان شده بعد چادر میزنه اونم کجا...؟ توی کشوری که اکثریت حجاب ندارن... من به ایمان و اراده شون غبطه میخورم.. 👌👌👌

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهر من یه مدت بهم زور کرد اما من زیر بار نرفتم آخه خیلی بد میگفت منم لجبازی کردم اما الان پشیمونم ک ...

خب انقدر علاقه داری سرکن دیگه هیچوقت دیر نیست 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
آره اگه میشه

بانو

بنده نصف خانواده ام بدحجاب هستند پس حرفهایی که میزنم پایه و اساس داره.

شما که علاقه دارید به چادر، یعنی مهم ترین قسمت کار انجام شده فقط اجرا کردنش مانده.

یک چادر پوشیده انتخاب کنید و اگر دارید که هیچ اگر ندارید بخرید، بدون هیچ توضیحی در اولین فرصت سرتون کنید، اگر فکر میکنید ممکنه حرف بشنوید از اطرافیان یا طعنه و کنایه، اصلا توجه نکنید، اون لحظه سه مرتبه بگید "یا امام زمان(عج) کمکم کنید" این رو بگید حتما تا رفتار کسی نتونه ذره ای در تصمیمتون شمارو دچار تزلزل بکنه.

فقط باید ارام باشید نهایتش بگید از انتخابم مطمئن هستم با ارامش و مهربانی.

بهتون قول میدم بعد از مدتی هم احترامتون بیشتر میشه هم محبوبیت، فقط اون اول هاش که ممکنه خجالت و... بیاد صبر کنید و کمی تحمل کنید، و اگر هم بدی کردند مثلا طعنه کنایه زدند شما باز با احترام رفتار و صحبت کنید.

یک چیزی میگم با تمام وجود تجربه اش کردم، رزق و روزی فقط مادی نیست، وقتی کار خوبی میخوایم انجام بدیم، این بزرگترین رزق هست و لطفی هست از طرف خدا و امام زمانمون(عج) که به دلمون انداختند، اگر سریع عملیش کنیم که این رزق برای ما شد، اما اگر دست دست کنیم شیطان کم کم توی ذهن و دل ما اثر میذاره و اون شور و شوق و علاقه اولیه کم میشه و در نهایت از تصمیممون منصرف میشیم. برای همین هم حدیث داریم که کار خوبی که نیت انجامش رو داریم باید سریع تر عمل کنیم بهش.

و قول میدم هرگز از  سرکردن چادر پشیمان نشید بلکه هر روز خوشحال تر بشید.

من با دلایل محکمی چادر رو انتخاب کردم پس شماهم که میخواید چادری باشید محکم پشت انتخابتون بایستید،  تین رو همیشه به خودم میگم به شما هم میگم یادمون باشید آدمهای ترسو حرفی برای گفتن و مکتبی برای به جای گذاشتن ندارند، شجاع باشیم و فقط از خدا بترسیم نه هیچ کس دیگری. ما کار خوب رو انتخاب میکنیم و با ارامش انجامش میدیم مطمئنا خداوند و اهل بیت علیهم السلام پش ما هستند و تکیه گاهمون هستند و چه تکیه گاهی بهتر از این؟

ما تاپیک جدیدمون در راه هست ان شاالله. تگتون میکنم فکر کنم مفید باشه.

@یکم_یکم  

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من با عشق چادر میپوشم.و تا جایی که بتونم شیک میپوشم همیشه و رفتار نادرستی ازم سر نزنه که بین اطرافیانم تصور مثبتی تو ذهنشون ثبت بشه از یک خانم چادری

خیلی وقتا خانمایی میبینم چادری ولی اصلا شان چادرشو حفظ نمیکنه.تو دلم میگم کاش چادری نبود

بخدا همینا باعث میشن خیلی از مردا دلشون نخواد زنشون چادر بپوشه

بودم ترک کردم خیلی راضیم اصلا خودم نبودم.

الان سبک خودم و دارم .واقعا توی تابستون و دانشگاه و تاکسی و خرید دست و پا گیر بود.

مدرسه میذاشتم اونم از رو عادت.

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
@مینای_بهاری   عزیزم جواب سوالمو میدین بالا؟

عزیزم چادر سر میکنم، زیر چادر هم بلوز و سارافون میپوشم (چون خیلی وقتها که چادر رو با دست نگه میداریم ممکنه پاها دیده بشه و بلوز بدون سارافون نمیپوشم) و شلوار و جوراب و روسری. اگر آستین بلوزم کوتاه بود ساق دست هم میپوشم. جدیدا هم یک پیراهن بلند و پوشیده دادم خیاط دوختند، که وقتی اون رو می پوشم نیازی به سارافون و ساق دست نیست.

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم چادر سر میکنم، زیر چادر هم بلوز و سارافون میپوشم (چون خیلی وقتها که چادر رو با دست نگه میداریم ...

عزیزم چنسالتونه؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
عزیزم چنسالتونه؟

جوانم عزیزم دهه هفتادی هستم😊