2821
2789

برای دل شکسته... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ختم حق شناس خواسته ام رو گرفتم.از خدا.

و همچنین با توسل به ابالفضل .و صد البته با تلاش.

اگه فقط میخای با دعا برسی غلطه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
دعای فرج امام زمان عج ا...،وقتی برا اقا دعا کنی برات دعا میکنن چه چیز بهتر از دعا اقا در حقمون

من خیلی برای سلامتی و فرج اقا دعا میکنم اما وقتی اقا رو صداش میکنم جوابمو نمیده. خیلی به اقا محتاجم. درسته شاید دعای من در حق اقا فایده ای نداشته باشه اما چه کنم تمام توانمو میذارم... 

من خیلی دلم شکسته نوزادمو سه روزگیش از دست دادم اقا رو خیلی صدا زدم... کاش اقا ارومم کنه دیگه تاب ندارم... از فردام میترسم تنهام وحشت زده ام پر از سوال و استرس و نگرانی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خوشبحالت منک هر چقد میخونم جواب نمگیرم😢

خوب تلاشم خیلی کردم.مثلا یکیش کار برادرم بود.بیچاره خیلی خوند وهمچنین خیلی استعداد داشت تا تونست قبول بشه.

در کنارش این ختم هم گرفتم .خدا رو شکر استخدام شد.

خواسته بعدیم هم خیلی تلاش کردم و رعایت کردم درست شد.

قبلا فقط دعا میکردم فایده نداشت.

دعای تنها اصلا اصلا جواب نمیده

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
میشه بگید چجوری ختم میکردی

بله عزیزم

مثلا وقتی نیتی داری

میگی من هزار تا آیت الکرسی(حالا عدد رو مثال زدم میتونی کمتر میتونی هم بیشتر انتخاب کنی)نذر میکنم و زمانی که این نیتم براورده شد همشو میخونم.

بزار تا من دوتا از معجزه هاشو واست بگم

یبار یکی از فامیلامون رفته بود اسم نویسی کرده بود واسه ماشین بعد همون دفعه ای که رفت من واسش هزار تا آیت الکرسی نذر کردم و گفتم اگه اسمش در اومد میخونم

و بخدا اسمش برای ی ماشین دراومد‌‌...

یبارم پدرم سر ی موضوعی خیلی عصبانی بود تا حد دعوا

بعد من همونجا که نشسته بودم نذر کردم گفتم خدایا ۱۰۰تا آیت الکرسی نظر میکنم که پدرم دیگه پی این موضوع و نگیره و آروم شه

باورت نمیشه...خدا میدونه همون لحظه کلا بیخیالش شد‌‌.

بازم میگم من خیلی اعتقاد دارم و شماهم اگر میخوای چیزی تو زندگیت تاثیر بزاره بنظرم باید اعتقاد بالا داشته باشی

اینم بگم که وقتی نظر میکنی اگه ب یکی از امام هاهم متوسل بشی و به اون امام هم صلوات هدیه بدی خیلی خوب تره

من خیلی برای سلامتی و فرج اقا دعا میکنم اما وقتی اقا رو صداش میکنم جوابمو نمیده. خیلی به اقا محتاجم. ...

خدا ب دلت صبر بده عزیزم،غسل صبر بکن،اقا رو مادرشون حضرت زهرا س و عمشون حضرت زینب حساسن قسمش بده ب این دو بزرگوار ازش بخواه ک دستتو بگیره و کمکت کنه،مطمئن باش نگاهت میکنه

من خیلی برای سلامتی و فرج اقا دعا میکنم اما وقتی اقا رو صداش میکنم جوابمو نمیده. خیلی به اقا محتاجم. ...

ای جانم.

انشالله به زودی دوباره باردار میشی و این اتفاق یادت میره.

طبیعیه ناراحتیت.

فقط مراقب خودت باش و گرمی بخور تا رحمت گرم بشه برای بارداری بعدی.

به جای غصه خوردن بدنت رو قوی کن برای بارداری بعدی.

خدا ب دلت صبر بده عزیزم،غسل صبر بکن،اقا رو مادرشون حضرت زهرا س و عمشون حضرت زینب حساسن قسمش بده ب ای ...

توروخدا برام دعا کنین... 

چشم