2777
2789
عنوان

🙏محتاج دعای خیرتان هستیم 🙏

491 بازدید | 11 پست

شبتون بخیر. بچه ها من یه دوستی دارم تجربه شکست تو زندگی مشترک دارند واقعا از نظر  انسانیت و پاکی کم ندارن فقط روزگار بهشون روی خوش نشون نداده😔فردا به خواست خدا یه موقعیت خوب برای ازدواج و رهایی از غم و غصه پیش روشون هست و متاسفانه چند نفر خیر نخواه مدام سنگ پیش پاشون میندازن خواهش میکنم با دلهای پاکتون دعا کنید که به مراد دلشون برسن و روی خوشی رو ببینن🙏🙏🙏🙏

🌹میگن دعای چهل غریبه مستجابه. لطفا با حمد و صلوات مسیر رسیدن به خواسته این عزیزو اسان کنید انشالله بزودی به خواسته تان برسید 💖

ممنون میشم با لایک و کامنت دلمونو خوش کنید 💖💖💖

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

ایه الکرسی تقدیم میکنم برای حل شدن مشکلاتشون. 

خدا قبول کنه.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا

فِی الْأَرْضِ ۗ  مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ

وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ                  

السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ  لَا إِکْرَاهَ

فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ  

فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَیٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللَّهُ                   

وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَا ؤُهُمُ

الطَّاغُوتُیُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.