2777
2789
گناه نبود هم کمتر ادمی جراتشو داشت...شما فکر میکنید کسی که به اخر برسه لنگ مذهب می مونه؟؟؟

اتفاقا ، زندگی کردن شجاعت بیشتری میخواد

خودکشی شجاعت نمی‌خواد ، چون یه لحظه هست ، یه جنون ناگهانی که به آدم دست میده و دست به خودکشی میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کدومتون جراتش ندارین و گرنه انسان همه جور گناهی تو دنیا میکنه ما جون دوست تر از این حرفهاییم شما خودکشی نکن برو بدون ماسک وسط کرونایی ها گناه هم نداره برو

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
والا یه ساله ازدواج کردم از زندگی سیر شدم 

چرا من ۱۰ ساله ازدواج کردم خیلی مشکلات داشتم اما یه بار هم به خودکشی فکر نردم من به آینده خوشبینم

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

وقتی به ته خط میرسی جرئت همه چیو پیدا میکنی الا زندگی کردن تازه خیلی وقتا انقدر خسته میشه که حوصله مردنو خودکشی کردنم نداری میگی بزا هر چی میخواد بشه مگه بد تر از اینم میتونه سرم بیاد بالاتر از سیاهی که رنگی نیست 

هیچ کدومتون جراتش ندارین و گرنه انسان همه جور گناهی تو دنیا میکنه ما جون دوست تر از این حرفهاییم شما ...

واقعا شعار نمیدم

ولی خودکشی فقط یک جنون لحظه ای هست ، فرد اصلا دست خودش نیست ،اصلا انگار خودش نیست نمی‌فهمه داره چیکار میکنه

زندگی کردن شجاعت میخواد

اما من زندگی رو دوس دارم چون بعد مدتها بیماری و سختی الان دوباره سلامتیم رو به دست آوردم و پر از امیدم هرچند که بازم زندگیم پر از هزار جور مشکل و چاله چوله هست اما مهم برا من همین تندرستی و سلامتیه که دارمش 

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد

من یک ساله ازدواج کردم با کسی که مشکل شدیدی تو ظاهرش داشت که هر کسی نمیتونه باهاش کنار بیاد ولی من نمیدونم چیشد که قبول کردم ازدواج کنم در حقیقت خانوادم بخاطر سن کمم چشممو بستن با حرفای مزخرفشون راضیم کردن ازدواج کنم خودم 18 سالمه و همسرم 27 سال همسرم خیلی آدم خوبیه خیلی خیلی دوستم داره و قیافه خوبی داره اما بخاطر مشکلش اصلا زیباییش به چشم نمیاد همسرم مشکل توتیکولی داره یعنی گردنش کجه و تقریبا تمام اجزایه صورتش به یک طرف کج شده که بهم قول داده هم مشکل گردنشو حل میکنه هم صورتش همونطور که گفتم آدم بدی نیست و خیلی دوستم داره و وضعیت مالی خیلی خوبی هم دارن اما من نمیدونم چمه نمیدونم چرا همش حس میکنم دیگه دوستش ندارم همش حس میکنم چهرشم درست بشه دوستش ندارم اصلا نمیدونم چرا با اینکه هم خوشکله هم خیلی دوستم داره و مطمئنم اگه عاشقش باشم بهترین زندگیرو میتونم برا خودم بسازم ولی نمیدونم چرا این حسا میاد سراغم نمیدونم شخصیت خوبی هم داره اما حس میکنم برام جذاب نیست حالا نمیدونم این عدم جذابیت از ظاهرشه یا از شخصیتش دیگه دارم دیوونه میشم

من یک ساله ازدواج کردم با کسی که مشکل شدیدی تو ظاهرش داشت که هر کسی نمیتونه باهاش کنار بیاد ولی من ن ...

خدای من

نمیدونم چی بگم

برا مسئله به این کوچکی

واقعا خدا قهرش میاد

من چی بگم خیلی ناراحتم کردی اسی 

چرا باید کسی برا همجین چیزی اینجور بگه