سلام خانوما ی پسر تو محله خیییلی اذیتم میکنه.شکایت و تذکر بقیه هم تاثیری نداشته.تو رو خدا بگید چجور نفرینش کنم از شرش خلاص شم.فقط خدا میتونه به دادم برسه.
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو❣
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
با نفرین که نمیشه این بار با بزرگترتون تذکر دادید گوش نکرد شکایت کنین ازش
_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم؟ +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
منو میبینه از خونه میام بیرون دادمیزنه فحش میده دنبالم میکنه الکی.و خیلی چیزای دیگه.همه محل هم پشتشن همه مث این معتاد و مواد فروشن میگن شما ها اذیتیت شما برید.
محلمون خییییلی افتضاحه
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو❣
منو میبینه از خونه میام بیرون دادمیزنه فحش میده دنبالم میکنه الکی.و خیلی چیزای دیگه.همه محل هم پشتشن ...
این محله امنیت نداری که....
واقعا همینطور با خیال راحت مواد میفروشن و پلیس نمیفهمه؟ هیچکس نیست گزارششونو بده؟
_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم؟ +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!