2777
2789
قبلا خیلی به همه چیز اهمیت میدادم مخصوصا درس ولی از وقتی مدارس غیر حضوری شد دیگه هیچ 😞😞

منم وقتی عیر حضوری شد از دانشگاه انصراف دادم

چون دیدم واقعا رشته مورد علاقم نیست و هدف اصلی من توی زندگیم صرفا مدرک گرفتن نیست

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
حرفت درسته ولی نمدونم والا با اینکه انگیزه میگرم کاری کنم مثلا زبانم خوبه تقویت کنم یا کاریو شروع کن ...

طلسم نشدی

اتفاقا واکنشت طبیعیه

زمانی ک ادم تصمیم ب تغییر میگیره و شروع میکنه و اولین قدم رو میخواد برداره ذهن جلوشو میگیره

حالا هر تغییری میخواد باشه

باید کم کم شروع کنی

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلسم نشدی اتفاقا واکنشت طبیعیه زمانی ک ادم تصمیم ب تغییر میگیره و شروع میکنه و اولین قدم رو میخواد ...

خوب چه کنم چه جالب چرا آخه؟ اینجوریه؟ چه قشنگ گفتی 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
خوب چه کنم چه جالب چرا آخه؟ اینجوریه؟ چه قشنگ گفتی 

واکنش طببعی مغزه

بر خلاف چیزی ک اکثرا فکر میکنیم ک مغز دوستمونه، برعکس مغز میتونه دشمن ما باشه

باید کنترل ذهن کرد

ولی برای شروع از چیزای کوچیک شروع کن

مثلا همین زبان ک میگی

تو برنامت نزار امروز 4 ساعت زبان میخونم

نه

بجاش فقط و فقط یه کلمه جدید بخون و اونو یادش بگیر

اگرم این اومد تو ذهنت که : حالا گیرم اینم یاد گرفتی خب که چی؟ با یه کلمه میخواد دنیات گلستون بشه؟ 

جوابشو بده

بهش بگو اگه اتفاق خاصی نمیفته پس تو چرا حرص میزنی؟ 

کم کم شروع کن

و جواب این حرفای منفی و بازدارنده ای ک ذهنت میزنه رو بهش بده

اصن بهش بگو به تو چه دلم میخواد الان این کار رو کنم

واکنش طببعی مغزه بر خلاف چیزی ک اکثرا فکر میکنیم ک مغز دوستمونه، برعکس مغز میتونه دشمن ما باشه بای ...

🤯🤯🤯راست میگیا واقعا اصلا اینجوری بهش فکر نکرده بودم  مرسی ی دنیا ممنون خیلی خوب راهنمایی کردی درخواست دوستیم قبول کن 🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
🤯🤯🤯راست میگیا واقعا اصلا اینجوری بهش فکر نکرده بودم  مرسی ی دنیا ممنون خیلی خوب راهنمایی کرد ...

فدایت 😘

فدایت 😘

قربانت مرسی گلی 😍😍😍

قربانت مرسی گلی 😍😍😍

عزیزمی 😘😘😘😘

عزیزمی 😘😘😘😘

عشقی 💗💗💗💗🌹🌹🌹