2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیایین

129 بازدید | 12 پست

بچه ها تنهام دلم گرفته 

بیایین از حس ششم 

۲۲سالم هرچی حس کردین بگین 

از ازدواج یا کار یا یه چیزی بگین حالم خوب شه

تیکر بارداری نیس تیکر روز عروسیمه ...🤍✨.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یکیو دوس داشتی جدا شدی .الان دلت واسش تنگ شده بهش فکر میکنی؟

عاشقش نبودم دلم براش تنگ شده 

خب 

فقط یه سوال کی خواستگاری برام میاد یا ازدواجم سنتیه یا مدرن

😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

من شب ها میام بالکون پشت بام پنجره هر جا که آسمان را ببینم

بعد با خدا صحبت میکنم

هیچکس رو ندارم هم صحبتم خیلی وقته خداست

فرشتگانش اینجا جمع میشن و سر و پا گوش میدند

عاشقش نبودم دلم براش تنگ شده  خب  فقط یه سوال کی خواستگاری برام میاد یا ازدواجم سنتیه یا ...

ازدواجت سنتیه خانوادت راصین ولی خودت دلت باهاش نیس زیاد به مرور زمان عاشقش میشی و پسر خوبیه انگار. الانم غصه نخور 

من شب ها میام بالکون پشت بام پنجره هر جا که آسمان را ببینم بعد با خدا صحبت میکنم هیچکس رو ندارم هم ...

منم بعضی شبا موقع خواب باهاش حرف میزنم 

واقعا هرکی باخدا حرف بزنه ارامش میگیره

ازدواجت سنتیه خانوادت راصین ولی خودت دلت باهاش نیس زیاد به مرور زمان عاشقش میشی و پسر خوبیه انگار. ا ...

مرسییی عزیزم❤️

فقط کنجکاو شدم کی😂

مرسییی عزیزم❤️ فقط کنجکاو شدم کی😂

من ۲۵میاد تو زهنم 😀

ببین هرچی بهش فکر کنی بیشتر ازش دور میشی...یه قانونی هست به اسم رهاسازی مخصوصا واسه ازدواج ب کار میره..اصلا بهش فکر نکن بیشتر جزب میشه

من ۲۵میاد تو زهنم 😀 ببین هرچی بهش فکر کنی بیشتر ازش دور میشی...یه قانونی هست به اسم رهاسازی مخصوصا ...

جدی چجوریه قانونش