2777
2789
عنوان

خانوما

131 بازدید | 20 پست

تورو خدا میشه برام دعا کنین عشقم برگرده و باهام آشتی کنه اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین منم دعاتون میکنم حضرت فاطمه حاجت دلتون رو بده

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باشه 🥰

فدات حاجت روا شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تاپبک های منو نگا کن☺️

چشم

دعا میکنم باهم آشتی کنین و ازدواج کنین و خوشبخت بشین عزیزدلم سوره ی ناس رو برات میخونم     ...

فدات شم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی به حق امام رضا 

قرار بود که تا عید بیاد خواستگاری الان قهره؟

اره دو روز قبل عید کات کردیم😶😔نامزد بودیم عقد نکردیم 

انشاالله درست سه و خوشبخت شی . واسه دل منم دعا کن 😔

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت 

اره دو روز قبل عید کات کردیم😶😔نامزد بودیم عقد نکردیم 

رفع کدورت و بازگشت معشوق

بازگشت رنجیده خاطر و یا مطلوب

چنانچه کسی از شما رنجیده خاطر گشته و قصد دارید او دوباره باز گردد شربتی تهیه کرده و در آن گلاب و آب لیمو بریزید روز پنج شنبه در وقت نماز عصر رو به قبله نشسته چشم ها را ببندید و ۱۴۰۰ مرتبه ذکر  (یا وَدُودُ)  را بگویید سپس بر پیاله دمیده و خود بنوشد یا به کسی که طالب آن شخص است بدهد تا بخورد و چنانچه در بین ذکر مطلوب آمد ذکر را تعطیل نکند این عمل را در سه یا هفت روز تکرار کند مجرب است
رفع کدورت و بازگشت معشوق بازگشت رنجیده خاطر و یا مطلوب چنانچه کسی از شما رنجیده خاطر گشت ...

مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی