bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان خانوما | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست تورو خدا میشه برام دعا کنین عشقم برگرده و باهام آشتی کنه اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین منم دعاتون میکنم حضرت فاطمه حاجت دلتون رو بده الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/01/11 | 22:03 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفر9090 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 12962 مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی ممنون عزیزم انشاءالله هرچی صلاحت باشه اتفاق بیفته
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ممنون عزیزم انشاءالله هرچی صلاحت باشه اتفاق بیفته انشالله الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
asenadvamahya عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 1761 این دعا را روی یک برگه سفید بدون خط بنویس با مداد بعد حدود ۱۵ دقیقه روی عود بوخور بده بعدش کاغذ را لوله کن و دورش نخ قرمز بپیچ نخ زیاد بپیچ و بعد بزار داخل یه قوطی درشو ببند و تا وقتی عشقت نیومده باز نکن وقتی برگشت درش بیار و بسوزون خدایا شکرت
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 فدات شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 این دعا را روی یک برگه سفید بدون خط بنویس با مداد بعد حدود ۱۵ دقیقه روی عود بوخور بده بعدش کاغذ را ل ... دورت بگردم من خیر ببینی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین